Hozzámegy mostohafiához a 35 éves nő, akit a fiú 7 éves kora óta nevel

Óriási felháborodást váltott ki Oroszországban annak a helyi Instagram-sztárnak az esete, aki feleségül megy a most 20 éves mostohafiához.

A 35 éves Marina Blamasheva és mostohafia Vladimir kapcsolata most márciusban került nyilvánosságra amikor a fiú apja egy tévés talkshowban beszélt arról, hogy egy éjjel, amikor nem tudott aludni, rajtakapta szex közben a feleségét a fiával. A 45 éves férfi azóta már elvált a nőtől, akivel egyébként az incidens előtt már több mint 10 éve voltak házasok -írja a Daily Star.

Így fordulhat elő az is, hogy Marina már 7 éves kora óta ismeri mostohafiát, akibe az évek alatt beleszeretett. Most ott tartanak, hogy már az esküvőt szervezik.

A népszerű influencer egyébként egy régi fotót is posztolt magukról a közösségi oldalára, a kép alatt pedig azt próbálta elmagyarázni a követőinek, hogy miért teljesen normális dolog az, hogy feleségül megy a 20 éves fiúhoz. A rajongók azonban egyáltalán nem értették meg a nőt, többségük ugyanúgy felháborodott a nő és a mostohafia történetén, mint a teljes orosz közvélemény.

betöltés...

A közel 420 ezer követővel rendelkező Marina egyébként az őt ért támadásokra mindössze annyival védekezik, hogy a viszonya a mostohafiával csak a válás után kezdődött.

Forrás: Dailystar

betöltés...