Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

A legmagasabb állami kitüntetést kérik Müller Cecíliának

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleményben mond köszönetet az országos tiszti főorvosnak “a járvány kezdete óta végzett szakszerű, megnyugtató orvosi, emberi tevékenysége kapcsán”.

“A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben rendkívül fontos a társadalom minden részletre kiterjedő őszinte, világos tájékoztatása, elkerülendő, hogy az álhíreket terjesztők miatt ne alakuljon ki pánikhangulat az emberekben” – írja a civil szervezet.

KAPCSOLÓDÓ
Ez aztán az átverés! Élt a hitelmoratóriummal egy budapesti nő, most 1,4 milliója bánja

Hozzáteszik: bár a járvány vége még nem látható, azt szerintük máris észlelik az emberek, hogy Müllernek kiemelkedő szerepe van a veszély elleni küzdelemben, melyet bizonyítanak a járványról nap mint nap közzétett adatok is.

“A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri, hogy a kormány méltányolja Müller Cecília kiemelkedő teljesítményét, és alkalomadtán a legmagasabb állami kitüntetés odaítélésével díjazza”

– olvasható a közleményben.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

A szervezet kéri azt is, hogy a kormányzat ne feledkezzen meg mindazok erkölcsi és anyagi elismeréséről sem – orvosok, egészségügyben dolgozók, kormányzati szervek és személyek – akik tevékenységükkel közreműködnek a veszély elhárításában.

atv.hu/MTI

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!