Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ennyi volt: szakított Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea

A sztárpár kapcsolata pár hónap után ért véget, és az is kiderült, hogy miért.

Az 56 éves mesterfodrász, Zsidró Tamás és a 45 éves műsorvezető, Várkonyi Andrea idén januárban jöttek össze, és alkották meg az ország egyik legizgalmasabb sztárpárját. Sokáig úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük, és szépen alakul a dolog, de már egy ideje lehetett tudni, hogy vannak olyan tényezők, amik megnehezítik a kapcsolatukat.

KAPCSOLÓDÓ
Itt az első fotó Hódi Pamela kisbabájáról ! Otthonában, saját ágyában, édesapja puszijával aludhatott el Hódi Pamela kisbabája

A koronavírus-járvány miatt rengetegen vannak most önkéntes karanténban, és sajnos nekik is muszáj volt így tenniük, hiszen mondhatni még elég fiatal a kapcsolatuk ahhoz, hogy összeköltözzenek, ezért külön próbálták meg átvészelni ezt az időszakot, és csak virtuálisan látták egymást. A több hete tartó távolság viszont annyira megviselte őket, hogy végül szakítottak, ezt nyilatkozta a szétválásról Várkonyi Andrea a Borsnak:

„Igen, igaz. Tényleg nem vagyunk már egy pár. Már hetek óta külön vagyunk. A normális hétköznapokban is keveset tudtunk találkozni az elfoglaltságaink miatt, nyilván ez a jelenlegi helyzet nem segített ezen, sőt”

Még azt is megjegyezte, hogy a körülményekhez képest jól érzi magát, mivel ennyi idő alatt még nem mélyült el annyira a kapcsolatuk, hogy komolyan megviselje őt az elválás.

KAPCSOLÓDÓ
Kínai vakcinával olthatják be a gyerekeket? Kiderült, hogy mennyire hatásos a Sinopharm! ERRŐL JOBB HA TUDSZ:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!