Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Nagy az öröm: Egy számmal árulta el a csodás hírt Puskás Peti szerelme! Gratulálunk

A koronavírus mindenkit megvisel – lelkileg, anyagilag. Puskás Peti szépséges szerelme, Dallos Bogi sem titkolja, hogy az utóbbi időben nagyon érzékeny lett – amiben minden bizonnyal közre játszik a bezártság, a munkái átmeneti elvesztése, a közönséggel való személyes találkozás hiánya.

De az óra ketyeg, a félelemmel és néha rettegéssel teli napok telnek, eljött Bogi szülinapja, amit a helyzet ellenére Petivel megünnepelt. Fotója mellett köszönte meg a sok-sok gratulációt és szeretetet, ami erőt ad neki ezekben a nehéz hetekben.

„23 éves lettem.🎈Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien gondoltatok rám. Egyébként is elég érzékeny vagyok az utóbbi hetekben, de nagyon meghatott. (Külön köszönöm a fan oldalaknak a kis szerkesztéseket.)

Hiányoztok…remélem minél előbb találkozhatunk…” – kezdte bejegyzésében az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

23 éves lettem.🎈Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien gondoltatok rám. Egyébként is elég érzékeny vagyok az utóbbi hetekben, de nagyon meghatott. (Külön köszönöm a fan oldalaknak a kis szerkesztéseket.) Hiányoztok…remélem minél előbb találkozhatunk. Szerettem volna mindenképp egy jó ügyet támogatni, és gyűjtést szervezni. Létrehoztam egy alapot a Lurkó Alapítványnak, akik a kórházban tartózkodó beteg gyerekek mindennapjait próbálják a helyzethez képest szebbé tenni. Linkelem a sztorimban az oldalt, és nagyon köszönöm, ha csak egy kicsivel is hozzájárultok a gyűjtéshez, ez lenne nekem a legnagyobb ajándék. Köszi anya a tortát, tényleg nem a legszebb, de isteni!✨🎂 #birthday https://www.goood.hu/gyujtes-ttnhpoy8ne

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!