Connect with us

Egyéb

Lesújtó hír érkezett! Sajnos Alekosz művészúrtól kell búcsúznunk…

Lesújtó hír érkezett! Sajnos Alekosz művészúrtól kell búcsúznunk…

„Nem is szándékozom visszamenni Magyarországra” – Alekosz már három hete Svájcban él, videón mutatta meg az új otthonát. Úgy néz ki elbúcsuzhatunk attól, hogy visszatér Magyarországra

Alekosz megdöbbentő videóban jelentette be, hogy már három hete Svájcban él az új szerelmével. Most betekintést engedett új otthonába.

Alekosz körül teljesen megfordult a világ! Az ország talán legismertebb nőcsábásza ugyanis fülig szerelmes. Az utóbbi időben visszavonult a nyilvánosságtól, és szinte kizárólag az új, fiatal kedvesének szenteli életét.

A korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár utoljára 10 nappal ezelőtt adott magáról életjelet a közösségi oldalán: elmondása szerint már akkor is Svájcban voltak a barátnőjével. A legújabb videójában viszont egy egészen megdöbbentő bejelentést tett!

Alekosz a felvételen – nagy mosollyal az arcán, egy füstölgő szivar és egy üveg Hennessy társaságában – bejelentette, hogy ünnepelnek. Immár három hónapja vannak együtt a szerelmével, akivel három hete Zürichben tartózkodnak, ahonnan nem is szándékoznak visszajönni.

„Ünnep van, ünnepelünk, történetesen a harmadik hónapfordulót Noémivel. Február 29-én ismerkedtünk meg, rögtön egymásba szerettünk. Mondhatni a tavasz hozott el minket egymásnak. Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, hát, én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett” – üzente rajongóinak a magának a jelek szerint új otthont találó görög hős.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top