Connect with us

Egyéb

Villámsebességgel terjed a fotó Katalin hercegnéről: itt látták felbukkanni

Az elmúlt napokban egy fotó villámgyorsan kezdett terjedni az interneten, amelyen Katalin hercegné látható. A kép azonnal felkavarta az állóvizet, és sokak érdeklődését felkeltette. A fotón látható, hogy a hercegné kimerültnek és megviseltnek tűnik, ami pletykákat indított el az állapotával kapcsolatban.

A találgatások középpontjában az áll, hogy Katalin hercegné esetleg súlyos betegséggel küzd. Néhányan úgy vélik, hogy a képen látható jelek a rákos megbetegedés tünetei lehetnek. Ez az elmélet különösen azért terjedt el gyorsan, mert a királyi család tagjainak egészségi állapota mindig nagy érdeklődésre tart számot.

Az ominózus fotó egy nyilvános eseményen készült, ahol Katalin hercegné egy jótékonysági rendezvényen vett részt. A kép készítője egy civil volt, aki a tömegben állt, és csak véletlenül kapta lencsevégre a hercegnét egy kedvezőtlen pillanatban. Az internetre felkerült kép gyorsan vírusként terjedt el, és számos spekulációt váltott ki.

A legutolsó a gyerkei körében közzétett fotóról kiderült, hogy szerkesztett kép! Feltehetőleg Katalin nem is volt ott a kép készültekor.

A királyi család reakciója

A Buckingham-palota hivatalos közleményt adott ki a fotóval kapcsolatban. A közleményben határozottan cáfolják a pletykákat, miszerint Katalin hercegné rákos lenne. Hangsúlyozták, hogy a hercegné egészségi állapota jó, és csupán a hosszú munkaidő és az intenzív közszereplés okozta fáradtság látszik rajta.

Continue Reading

Ajanlo

To Top