Connect with us

Egyéb

GYÁSZ! Felfoghatatlan fájdalom: Órákkal ezelőtt elhunyt a szeretett tévébemondónk kislánya. Még csak hat éves volt.. Több mint szomorú, ami vele történt:

GYÁSZ! Felfoghatatlan fájdalom: Órákkal ezelőtt elhunyt a szeretett tévébemondónk kislánya. Még csak hat éves volt.. Több mint szomorú, ami vele történt:

Felfoghatatlan fájdalom: Kedden örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 6 évet élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán:

Edie csak 6 éves volt, amikor megkapta a szörnyű diagnózist.Edie Jackson mindössze hatéves volt, amikor szüleinek az orvosok azt mondták, hogy ritka agydaganata van a kislánynak, és valószínűleg csak hónapok vannak hátra.

Egy ritka agydaganatot diagnosztizáltak nála, amelyet magas fokú diffúz belső Pontine Gliomának (DIPG) neveznek.Évente mindössze 30-40 gyermeket diagnosztizálnak ezzel a ritka betegséggel. Az átlagos túlélési idő mindössze 8-12 hónap.

A család a szörnyű hír után pénzgyűjtésbe kezdett. Egy költséges klinikai vizsgálatot akartak elvégeztetni New York-ban – írja a Mirror.Sok hiresség segítette a gyűjtést.

Annak ellenére, hogy csaknem 300 000 fontot gyűjtöttek össze, és Edie-nek sikerült átesnie az intenzív, célzott kemoterápián az Egyesült Államokban, a kislány szervezete kedden feladta a harcot.

A hírt a nagynénje jelentette be a Facebook-on.Forrás

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/gyasz-felfoghatatlan-fajdalom-orakkal-3?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2WYTkj9iJfLd54N8eZOqGCwQ2hDd2paWt8Xb2BKAW4kXikHape04oElSs_aem_AaP7TcJMZMKea4GE7AQe9EAzL_RbF8WDE8KbQPkyd43g1j1o1P6GeYcjJYWi7OYUNk3Guc5395zePAEd0mke35EL

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top