Connect with us

Egyéb

Tegnap este a 136e busszal mentem haza, amikor olyan dolog történt velem, amire még ma sem találok szavakat…. tudd, hogy nagyon hálás vagyok neked azért, amit értem tettél!

Tegnap este a 136e busszal mentem haza, amikor olyan dolog történt velem, amire még ma sem találok szavakat…. tudd, hogy nagyon hálás vagyok neked azért, amit értem tettél!

Tegnap este a 136E busszal mentem haza, amikor olyan dolog történt velem, amire még ma sem találok szavakat….Tudd, hogy nagyon hálás vagyok Neked azért, amit értem tettél!

Ha ez nem velem történik meg el sem hiszem… Tegnap este hulla fáradtan mentem haza a 136E busszal 22 óra körül. Az egész napot végig dolgoztam a Forma 1-en a tűző napon, így szó szerint vegetáltam és észre sem vettem, ahogy a nadrágom farzsebéből kiesett (valószínűleg az ülésre) a pénztárcám. Mikor haza értem, akkor vettem észre, hogy nincs meg. Lementem a buszmegállóba, hátha ott esett ki, megnéztem a kukákat, hátha valaki megtalálta és kidobta, mert valljuk meg az őszintét arra hamarabb gondoltam. Természetesen nem lett meg, így telefon a BKK-nak, ők mondták, hogy nincs meg, de holnap délután 1 után hívjam a talált tárgyak osztályát, hátha meg lesz… Ma reggel fél 8 fele csöngettek a kaputelefonon, de mire felvehettem volna le is tette. Elsőre azt hittem, hogy rossz helyre csöngetett, mert csak 3-at csörgött, majd pár perc múlva eszembe jutott, hogy hátha a pénztárcával kapcsolatban keres valaki. Lementem és a postaládában volt a pénztárcám, természetesen hiánytalanul az alábbi üzenettel 🙂

Nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen! Ha esetleg magára ismer az illető, legyen kedves dobjon egy privát üzenetet, hogy személyesen is megköszönhessem! Kérlek Osszátok, hátha így eljut hozzá az üzenetem!
Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top