Connect with us

Egyéb

Ezt nem láttuk jönni: Gáspár Evelin ismét szerelmes! RÁ sem lehet ismerni, úgy kivirult! Ez a jóképű férfi lehet az új párja:

Gáspár Evelin ismét szerelmes? Ez a jóképű férfi lehet az új párja – árulkodó fotó

Gáspár Evelinre újra rátalálhatott a szerelem a szakítása után. Egy titokzatos férfi egyre többször tűnik fel mellette.

Gáspár Evelin az egykori kedvesével 2021 nyarán jött össze, de csak nyolc hónappal később mutatta meg a nyilvánosságnak, hogy ki rabolta el a szívét. Varga Attilát Gáspár Győző és Bea is hamar megkedvelte, és úgy tűnt, már egy családként tekintenek egymásra. Bár az eljegyzés nem történt meg – és az esküvőben sem volt biztos az idősebbik Gáspár lány –, kívülről azt lehetett látni, hogy minden tökéletesen alakul köztük.

A szerelmüket még a Párharc című műsorban is próbára tették, amely elmondásuk szerint csak még inkább összehozta őket. Igen ám, de aztán hirtelen eltűntek a közös képek, amelyek arra utaltak, hogy szakíthattak egymással. Végül Evelin tavaly nyáron vallotta be először, hogy két év után lezárta a kapcsolatot.

Miután Attilával zátonyra futott a kapcsolata, a nagyobbik Gáspár lány egy ideig nem osztott meg közös tartalmakat semmilyen férfival, ám Valentin-napon egy sokat sejtető képet tett közzé magáról. A fotó szerint romantikus, meghitt környezetben vacsorázott, az asztalnál pedig két főre volt terítve, ami azt sugallta, hogy talán már tovább is lépett.

A barna szépség Instagram-történeteiben az utóbbi időben egyre többet tűnik fel egy titokzatos férfi, akivel ebédelni, koktélozni, szórakozni járnak, és könnyen lehet, hogy több is van köztük barátságnál. A tegnap estét is együtt töltötték, ráadásul Evelin egy testhez tapadós, a hátánál kivágott, fekete ruhában pózolt a kamera előtt, amelyben hihetetlenül jól nézett ki. A róla készült képek – amelyek ide kattintva érhetők el – alatt szíves és tüzes emotikont is küldött a bombázónak az illető, ami szintén árulkodó jel. Evelin most először rakott ki közös fotót a jóképű férfival az egy napig megnézhető Instagram-történetében, akiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Zsoltnak hívják.

 

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top