Connect with us

Egyéb

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babával bővül a család 💖💖

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babákkal bővül a család

Mindenki örül a gólyahírnek.

 

Már hetek óta követjük figyelemmel Ördög Nóra kalandjait, aki a TV2 sikerműsorát, az Ázsia Expresszt vezette. Ő azon szerencsés helyzetben volt, hogy az út egy jelentős ideje alatt vele lehetett a családja: utána repült a férje, Nánási Pál, valamint gyermekei, Micike és Venci. Ördög Nóra igen nehezen viselte azt a pillanatot, amikor a gyerekeknek haza kellett jönniük az iskola miatt, és minden anya együtt tudott érezni az elválás fájdalmával. Abba azonban ritkábban gondolunk bele, hogy a versenyzőknek még nehezebb. Tilla már nagyon várta, hogy újra együtt legyen a családjára, olyan örömhírre ért azonban haza, amire még ő sem számított. 

Till Attila, Tilla
Nagyszerű hírre ért haza Tilla / Fotó: Markovics Gábor / hot! magazin 

Tilla nem a nyilvánosság előtt éli a magánéletét, noha nagyon boldog, családos ember. Feleségével tökéletes harmóniában nevelik három gyermeküket, akikért a családapa mindent megtenne. Óvja őket a kameráktól. A nyilvánosság előtt általában gyönyörű kutyájával, Dubikával szokott megjelenni, akit szintén rajongó szeretettel vesz körül.

Épp, hogy hazaért Tilla, máris különös dologra lett figyelmes. Amikor ugyanis Dubival a kertben voltak, a szőnyegnél szimatolni és jelezni kezdett.

 

Amikor pedig Tilla felemelte a szőnyeget, újszülött kiscicákat vett észre.

 

Nagyon kicsik, és Tilla meg is rémült némiképpen, hogy mit kezdjen ilyen fiatal babákkal, abban azonban elszánta magát, hogy vigyáz rájuk.

 

 

Zajlik az élet! Felemelek a teraszon egy ősszel a fal mellé hajtogatott szőnyeget és két pici cica pislog alatta! Kb 2 hetesek lehetnek. Közben előkerült az anyjuk is, egy elég fiatalka szép fekete cica, majdnem úgy néz ki, mint a Pityu. Csak azt nem tudom mit kéne velük csinálni? Az anyát próbáljuk etetni, még szoptat, a kicsik jól néznek ki, nem nyeszlettek. Dubika olyan izgatott! Kezd beindulni az állatkert projekt – írja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Till Attila (@tillattila)

Egy későbbi videójából pedig az is kiderült, hogy a család úgy döntött, gondjukat viseli. Készítettek nekik egy fedett kis vackot, ahol meghúzhatják magukat, a mamacicát pedig etetik. Sokan írtak nekik, hogy ivartalanítsák az anyát, Tilla azonban hangsúlyozza, hogy ez nem az ő macskájuk, kóbor állat, aki azt sem engedi, hogy közelebb lépjenek hozzá, ilyenkor ugyanis elszalad. Tilla Miminek kezdte hívni az anyamacskát.

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2024/04/tilla-oromhir-baba?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook#Echobox=1714282141

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top