Connect with us

Egyéb

“Kirúgtam a lányomat, aki ingyen lakott nálam a 6 gyerekével.”

A kapcsolat anya és lánya között néha súlyos drámává válhat. Pontosan ez történt a most következő személy esetében is, aki mindent megtett, hogy jól bánjon lányával és annak gyermekeivel, akik nála éltek. Ennek ellenére komoly családi válság alakult ki, és a nő jelenleg is megoldást keres erre a helyzetre.

A kapcsolat anya és lánya között látszólag tökéletes volt.

Egy nő közösségi médiában kérdezett tanácsot egy rendkívül összetett helyzettel kapcsolatban, ami a lányát érinti. A 45 éves nő megemlítette, hogy van egy 27 éves lánya, akinek hat gyereke van, és ők ingyen laknak náluk.

Az asszony azt is elárulta, hogy a lánya gyerekei három különböző apától születtek, köztük az aktuális vőlegényétől, aki szintén velük él.

A szülők otthonukba fogadták lányukat és annak nagycsaládját.

Az asszony beszámolt arról, hogy a lánya részidőben dolgozik, míg a vőlegénye teljes állású szakács. A család már másfél éve náluk él, miután elveszítették előző otthonukat. A lánya, a vőlegénye és a hat gyermek két emeleti hálószobát használnak, ami szűkösnek bizonyul számukra.

A pár gyakran kéri a nőt és férjét, hogy állják a telefonszámlájukat, bár a lakhatáshoz nem járulnak hozzá anyagilag, mondván, hogy így tudnának spórolni egy saját otthonra. Azonban az asszony szerint valójában ez nem így van.

A vita épp karácsony estéjén robbant ki.

Az asszony arról számolt be, hogy órákig tűri a családi hangzavart, és különböző időpontokban kénytelen felkelni a gyerekek miatt. Hozzátette, hogy szereti az unokáit és soha nem panaszkodott lányának, mivel számára a család a legfontosabb. Nem gondolták, hogy lányuk és családja ilyen hosszú ideig fog náluk élni. Szerettek volna otthonukon felújítást végezni, de a lányuk igényei miatt ezt felfüggesztették.

Karácsony este, amikor a család együtt volt, a lánya bejelentette, hogy hetedik gyermekével várandós. Habár mindenki izgatott volt, az asszonyt eluralkodta a félelem. Elmondta, hogy ez igazságtalan a többi gyermekkel szemben, mivel már így is szűkös a hely a házban.

A férje hasonlóan érzett a helyzettel kapcsolatban. Később arra az elhatározásra jutottak, hogy megkérik a lányukat, hogy költözzön el családjával együtt.

Az asszony rosszul érzi magát a döntés miatt, de úgy véli, ez volt a helyes lépés.

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top