Connect with us

Egyéb

Egyedülálló anya vagyok, Svédországban élet! Megmutatom a lakásom, így élnek az “egyszerű” emberek Svédországban:

Egy svéd egyedülálló nő megmutatta aprócska lakását, és erre a legtöbben nem számítanak! 🤫😍 Így élnek az „egyszerű” emberek ebben az országban! 🧐🤔 Lehetetlen nem beleszeretni, ha meglátod a belső teréről készült fotókat! 🫠🤌 Lássuk, mi van belülről ebben a cikkben! 👇

Az emberek gyakran kritizálják és kinevetik azokat, akik viszonylag kis házakban és lakásokban élnek, amit vagy az anyagi lehetőségek hiánya, vagy a tulajdonos egyéni preferenciái határozhatnak meg, ami teljesen szubjektív. Azoknak, akik apró lakásokban élnek, elég kreatívnak kell lenniük ahhoz, hogy abszolút minden „beleférjen”.

Ma egy Svédországban található aprócska lakásról fogunk beszélni, amelynek tulajdonosa egy átlagos életet élő, hétköznapi nő. Területe mindössze 30 négyzetmétert tesz ki, és érdekes tudni, hogy ki lakik itt, és milyen érzés, hogy ilyen kevés a hely.

A lakás egy 1990-es évekből származó épületben található. Tulajdonosa egy 36 éves nő. Korábban házas volt, de mostanra elvált. A tulajdonosnak nincs gyereke, és egy irodában dolgozik, átlagos jövedelemmel. Érdemes megemlíteni, hogy ő maga vásárolta ezt a házat jelzálog vagy másoktól való kölcsönfelvétel nélkül.

Ez egy egyszobás lakás, ahol a nappali és a hálószoba össze van kötve. Bár nehéz elképzelni, hogyan hívja meg a vendégeket, a nő teljesen elégedett a lakással, ami a legfontosabb. Sok hely is van, különösen a könyvek tárolására. Érdekes festmények és vibráló elemek teszik még különlegesebbé a hangulatot.

Friss virágok, egy világos poszter a falon, egy rózsaszín takaró, valamint egy hozzá illő kanapépárna – mindezek a részletek feldobják a lakás fehér-szürke palettáját, még több lendületet és élénkséget adva hozzá.

Szeretne itt élni? Bátran ossza meg véleményét a hozzászólásokban!

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top