Connect with us

Egyéb

Baleknak nézett minket az eladó, amiért megvettük ezt a lepukkant lakást! Üzenném neki, hogy nézze meg milyen lett a felújítás után! Ilyen volt előtte:

Még az eladó is meglepődött, amikor a férjemmel beleegyeztünk egy ilyen ronda lakás megvásárlásába, de nekünk más terveink voltak 😉🤌 Senki nem gondolt előttünk arra, hogy megszerezzük! 😅🥱 Filléreket fizettünk érte és a maradék pénzt a felújítására költöttük! 🤫🤩 Nézd meg az észbontó eredményeket ebben a cikkben! 👇


Mai cikkünk egy átlagos, még az 1970-es években épült panelházban lévő lakásról szól. Egy tipikus háromszobás lakásról van szó, amelynek állapota hagyott kívánnivalót maga után, tekintve, hogy az előző tulajdonosok évtizedekig elhanyagoltan hagyták. Meglepő módon mégis megragadta egy fiatal házaspár figyelmét.


Röviddel a beköltözés után a házastársak nem vesztegették az időt, és felbéreltek egy profi belsőépítészt a teljes felújításra. Területe 70 négyzetméter, és hosszú munkafolyamat ígérkezett elé. Minden a tér átalakításával kezdődött.

A folyosó falaira világos tapétát, a padlóburkolathoz pedig porceláncsempét választottunk. A bejárattól nem messze egy ottománt, valamint egy világoszöld színű, nyitott akasztót láthatunk a felsőruházat számára. Itt egy teljes értékű öltözőt is kialakítottak.


Ami a konyha-nappali területét illeti, a döntés a kettő egyesítéséről született. Egy tolóajtós üveg válaszfallal választották el őket. Itt egy funkcionális konyhai szett készült beépített háztartási gépekkel. A homlokzatok fát imitálnak. A lakásban gáz volt, de az új tulajdonosok úgy döntöttek, hogy lemondanak róla, mivel az indukciót részesítik előnyben.


Az ablak közelében ebédlőcsoportot szerveztek. Az üvegfal mellett egy kényelmes kanapé található, amely fölött egy vízszintes tükörpanel világítással lógott. A falakat tapétával borították, csak a kanapé mögötti falon a tapéta sötétebb árnyalatú. Választásuk a laminált padlóburkolatra esett.


A hálószoba dekorációja megegyezik a lakás többi részének dekorációjával, kivéve egy falat, ahol freskót használtak. Ugyanezen a fal mentén található egy emelőszerkezettel ellátott franciaágy. Az ágy két oldalán „lebegő” hatású éjjeliszekrényeket helyeztek el. Ide egy akasztós szekrényt is telepítettek.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top