Connect with us

Egyéb

Ukrajna megnyerte a háborút!

Ukrajna szinte megnyerte a háborút!

Itt a fordulat, amely megváltoztatja a háború menetét? Gigantikus katonai segélycsomag érkezik Ukrajnába, Zelenszkij már reagált is

Itt a fordulat, amely megváltoztatja a háború menetét? Gigantikus katonai segélycsomag érkezik Ukrajnába, Zelenszkij már reagált is

Megosztás

Küldés Messengeren

Küldés e-mailben

Az Egyesült Államok képviselőháza hosszas huzavona után megszavazta, hogy Ukrajna megkapja a 60,8 milliárd dolláros katonai segélycsomagot. A végeredmény 311-112 volt. Zelenszkij azonnal reagált a döntésre: “Igazságos békét és biztonságot csak erővel lehet elérni, köszönjük Amerika!”

Ez sorsdöntő pillanatot jelent Ukrajna számára, amelynek égető szüksége van a katonai segítségre, mivel küzd az orosz invázió elleni harcban. A szenátus várhatóan a következő napokban hagyja jóvá az intézkedést, mielőtt Joe Biden elnök aláírja azt.

Hivatalnokok az amerikai médiának azt mondták, hogy a lőszerek egy része egy héten belül eljuthat Ukrajnába.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az elfogadást követően szinte azonnal közzétett nyilatkozatát az X-en, amelyben üdvözölte az eredményt.

Azt írja:

“Hálás vagyok az Egyesült Államok Képviselőházának, mindkét pártnak és személyesen Mike Johnson házelnöknek a döntésért, amely a történelmet a helyes úton tartja.

“A demokrácia és a szabadság mindig is globális jelentőségű lesz, és soha nem fog elbukni, amíg Amerika segít megvédeni.

“A képviselőház által ma elfogadott, létfontosságú amerikai segélytörvény megakadályozza a háború kiterjesztését, ezrek és ezrek életét menti meg, és segít mindkét nemzetünknek erősebbé válni.

“Igazságos békét és biztonságot csak erővel lehet elérni. Reméljük, hogy a törvényjavaslatokat támogatni fogják a szenátusban, és elküldik Biden elnök úr asztalára. Köszönjük, Amerika!”

 

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top