Connect with us

Egyéb

Most érkezett: Magyar Péter RENDKÍVÜLI videóban üzent!

Magyar Péter rendkívüli videóban üzent a tüntetés másnapján

Magyar Péter vasárnap reggel egy Facebook-bejegyzésben reagált az általa szervezett tegnapi tüntetésre, amely során óriási tömegek vonultak az utcára. Elárulta, hogy szerinte mi a következő lépés.

Szombaton a Blikk is élőben közvetítette a Varga Judit exférje által szervezett megmozdulást, ami a Deák térről indult és a Kossuth téren ért véget. A tüntetésen a főszervező több fontos kijelentést is tett, egyrészt bejelentette, hogy már megvan a párt, amelynek segítségével indul a júniusi EP-választáson, beszélt arról, hogy anyák napján egy újabb tüntetésre készül, majd a monológjának második részében gyakorlatilag egy választási beszédet is elmondott a fővárosban összegyűlt tömegnek.

Az európai parlamenti választásokkal kapcsolatban azt ígérte, hogy a pontos válaszokkal, vagyis azzal, hogy melyik párt színeiben indul majd, holnap, azaz hétfőn jelentkezik majd.

A demonstráció másnapján, vasárnap reggel Magyar egy videót posztolt a Facebook-oldalán, amelyben a tüntetés pillanatképei láthatók, és a beszédének egy részét is hallani a háttérben. A bejegyzésben amellett, hogy reagált a tegnapi tüntetésre, új célokat tűzött ki:

„Több százezren mutattuk meg, hogy nem félünk. Megüzentük a hatalmát féltő kormánynak, hogy elég volt, hogy eddig és ne tovább.

Hosszú és kemény harc lesz, de ha mellénk álltok, közösen sikerülni fog. Június 9-én az európai parlamenti választáson beverhetjük az első szöget a NER koporsójába.

Az aljas, hazug kormánypropagandára legyen a mi válaszunk a szeretet és az összefogás.

Számítunk rátok!”

Az európai parlamenti választásokkal kapcsolatban, vasárnap reggel már Deutsch Tamás is nyilatkozott, aki határozottan kijelentette, hogy győzelemre készülnek. Arról pedig, hogy mi szükséges ahhoz, hogy Magyar Péterre voksolhassanak a szavazók, ebben a cikkben írtunk részletesen.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top