Connect with us

Egyéb

Haláleset történt az Ázsia Expressz forgatása közben: rohantak a rendőrök Ördög Nóra csapatához

Haláleset történt az Ázsia Expressz forgatása közben: rohantak a rendőrök Ördög Nóra csapatához

Ördög Nóra is megszólalt.

A TV2 híres arról, hogy nagyszerű saját készítésű tartalmai, műsorai vannak. Az egyik legnépszerűbb műsor ezek közül tagadhatatlanul az Ázsia Expressz, ez ugyanis évről évre emberek millióit láncolja a képernyőhöz. A nagy sikerek miatt ebben az évben is új évadot forgatnak. Tavaly az Ázsia Expressz túlnőtte a nevét, így Mexikóban és Guatemalában zajlottak a munkálatok, most azonban visszatértek a gyökerekhez, és a Fülöp-szigeteken forgatnak.Örög Nóra azonban most megrázó esetről számolt be. 

Ördög Nóra mutatta meg a történteket

Az Ázsia Expressz forgatási ideje alatt Ördög Nóra minden nap egypercesekkel örvendezteti meg a magyarokat, ezekben a látványos videókban ugyanis összefoglalja, hogy mi minden történt velük aznap. Ennek alapján két napja megrázó eset sokkolta a stábot. Ahogyan ugyanis a forgatási helyszínre sétáltak, egy hatalmas sáska leesett a fáról, és a földön hevert. A magyarok azonnal körülvették a termetes élőlényt, és vizsgálták.

Tetszhalott

– dobta fel egyikük az ötletet, bármennyire is bökdöstek, a sáska nem mozdult. Idővel megjelent egy rendőr is, hogy megnézze az esetet.

Ördög Nóra nem mellesleg most is bemutatta a forgatásnak otthont adó ország szép oldala mellett az árnyoldalát: a romos házak között rongyos ruhákban üldögélnek a családok.

A mai egypercesben elszökik egy vízibivaly, egyesek az utcán strandolnak, titkos kis kávézóra bukkanunk a világ végén, és még a helyszínelők is megjelennek

 

– írta Nóri.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top