Connect with us

Sztársztorik

Keressük a szavakat, de nem találjuk… Ez az öregember Gáspár Evelin új párja?

Új szerelem van az életében

„Bele sem merek gondolni, hogy egy nagypapa korú ember legyen a vejem” Gáspár Evelin (29) tavaly nyár óta szingli és bombanő lett. Nem csoda, ha naponta megkeresik őt ajánlatokkal, udvarlási szándékkal. Édesapja, Gáspár Győző mesélte a Kiskegyednek korábban, hogy mindenféle férfi megkörnyékezte már, hírességtől kezdve, jómódú vállalkozók, de ő nem adja könnyen magát. Azt hallottuk, hogy nemrég egy igen befolyásos üzletember kiszúrta őt és teljesen odavan érte, de ő egy fiatalabb udvarlót választott.

Vajon beadja a derekát?

A hódoló a szállodaiparban dolgozik, sármos, jómódú 50-es és áradozik Evelinről, meg akarja őt hódítani.

Az biztos, hogy a tenyerén hordozná. De úgy tudjuk, a csinos lánynak nem a zsánere, így más férfival ünnepelt a Valentin napon.

Nemrég közösségi oldalán egy képpel elárulta, hogy nem egyedül töltötte a szerelmesek napját. Egy hatalmas csokor vörös rózsával a kezében pózolt a kamerának és a terítékről is mutatott egy fotót, ami alapján egyértelmű, hogy kettesben vacsorázott új barátjával, akiről egyelőre nem árult el többet. Azt hallani a srác korabeli, egy vidéki szállodában dolgozik. Az biztos, hogy ez már nem az első randijuk volt, szépen lassan alakul ez a kapcsolat.

Mikor Evelin 19 éves volt, akkor is hírbe hozták egy nála jóval idősebb férfival.

Akkor az a hír járta, hogy egy 47éves udvarlótól egy márkás igen drága autót kapott ajándékba. Akkor kiakadt az édesapja! – Az eszem megáll, milyen marhaságokat találnak ki! – mondta a Kiskegyednek. Egy nálam jóval idősebb férfi, aki a nagyapja lehetne! Még csak ez hiányozna, az biztos, hogy a mi családunkban ilyen nem fordulhat elő, mert egyik lányom sem olyan nevelést kapott, hogy a pénzért eladná a lelkét! A fejemet fogtam, mikor ezt meghallottam! Bele sem merek gondolni, hogy egy nagypapa korú ember legyen a vejem! Az biztos, hogy nem állnék jót magamért, ha egy ilyen öregember megkörnyékezné! Evelin egy okos, értelmes lány, akinek van kialakult értékrendje, és ő is rossz szemmel nézi azokat a fiatal lányokat, akik a pénzért mennek hozzá náluk jóval idősebb emberhez. Ritka, hogy nagy korkülönbségnél van igaz, őszinte szerelem!

Continue Reading

Ajanlo

To Top