Connect with us

Egyéb

Kitört a pánik: atomerőművek felett jelentek meg UFO-k

Kitört a pánik: atomerőművek felett jelentek meg UFO-k

Erősödik a félelem, hogy nukleáris támadásra készülnek az idegenek.

Egy helyi híradásból kiderült, hogy a magas rangú indiai rendfenntartók kivizsgálták és videóra vették az atomerőművek feletti kísérteties UFO- észleléseket az ázsiai országban.

ufo, földönkívüli, időutazó, összeesküvés-elmélet, illusztráció
Fotó: Pixabay

Egy mérnök végzettségű rendőri felügyelő azt mondta, hogy „100 százalékig biztos” abban, hogy az általa felvett tárgy nagysebességű „cikcakk mozgása” nem magyarázható emberi technológiával.

Idén februárban az UFO-kutatók lázba hozták a világot egy pentagoni jelentéssel, amely szerint 1964-ben egy UFO felrobbantott egy rakétát, amely ál-nukleáris robbanófejet szállított. Az Indiában észlelt UFO-tevékenységek ugyanakkor kevésbé voltak ellenségesek.

 

 

Több, mint egy tucat UFO-jelenést regisztráltak a szubkontinens déli csücskén található Kudankulam atomerőmű és az ország keleti partja mentén, Kalpakkam melletti madrasi atomerőmű közelében. Syed Abdul Kader rendőralfelügyelő állítja: 100 százalékig biztos, hogy UFO-kat észleltek.

“Az, ahogy csak ott lebegett, aztán cikcakkos mozgást csinált, majd hatalmas sebességgel eltűnt – biztos, hogy földönkívüli technológia volt” – mondta.

Tíz nappal korábban Prateep V. Philip rendőrségi főigazgató is UFO-t videózott a Muttukadu-tenger partján, Chennai közelében.

Több kommentelő pánikolni kezdett, hogy vajon miért az atomerőműveknél tűnnek fel az UFO-k. Egyesek tudni vélik, hogy nukleáris támadásra készülnek ellenünk.

Az Egyesült Államokban a közelmúltban folyt arról vita, hogy a Pentagon tulajdonában lévő jelentéseket az idegenekről nyilvánossá kellene tenni, ám a Kongresszus ezt nem engedélyezte.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top