Connect with us

Egyéb

Összejött Jákob Zoli és Mónika – Egy fotóval jelentették be az örömhírt! Özönlenek a gratulációk ❤

Összejött Jákob Zoli és Mónika? Együtt nyaraltak, és Zoli tölti Mónikát

Erdélyi Mónika és Jákob Zoltán tavaly egy rendezvényen találkoztak először, és hamar rájöttek, hogy nagyon jól kijönnek a másikkal, megértik egymást. Erdélyi a hot! magazinnak , hogy rögtön a legelején megfogta őt az üzletember humora és lazasága. Ráadásul úgy látja, Jákob a női természet nagy ismerője is, ezért bátran fordul hozzá, ha valakinek ki akarja önteni a lelkét.

„Anyukám a lelki társam, de most sem ő, sem a barátnőim nem voltak elérhetők. Gondoltam egyet, és felhívtam Zolit. Elsőre felvette a telefont, és fél órán keresztül ápolta a lelkemet.

Zoli nem először bizonyította, hogy nemcsak a szakmájában van otthon, hanem a női lélekben is otthonosan mozog. Nagyon okos, és kiváló meglátásai vannak; a lelki társam lett.

Ő nem szokott úgy kibukni, mint én, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én ápoljam az ő lelkét, de lehet, hogy egyszer erre is sor kerül” – idézi a Bors Erdélyit.

Mint kiderült, az egykori műsorvezető és a Nagy Ő gyakran találkozik, már többször is jártak külföldön nyaralni a gyermekeikkel, és egy közös munka is körvonalazódni látszik.

Zoli már jól ismeri Mol­lit, én pedig a nagy fiát, a lányokat, a kollégáit és a bátyját is. Sokszor elhív bennünket is a jó hangulatú baráti társaságba, augusztus 20-án nála néztük a tűzijátékot. Hiszek a férfi-női barátságban. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk; az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Ha vele vagyok, úgy érzem, hogy olyan, mintha töltőre tennének

– fogalmazott a tévés.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top