Connect with us

Sztársztorik

Gúnyolják Bradley Coopert amiért a 83 éves anyukájával ment az Oscar díjátadóra – De úgy visszaszólt, hogy a fal adta a másikat!

Az Oscar-díjakkal járó fényűzés és pompa mellett aligha meglepő, hogy a ceremónia után néhány napra van szükség ahhoz, hogy teljesen megemésszük mindazt, ami történt.

Olyan fő beszédtémák, mint az Oppenheimer sikeressége – és mindazok, akik részt vettek a produkciójában –, John Cena meztelenül átsétál a színpadon, és Al Pacino úgy dönt, hogy kihagyja a Legjobb Film kategória jelöléseit, csak közvetlenül bejelenti a győztest, gyorsan a világszerte megjelenő hírek címoldalára kerültek.

Mégis volt egy kiemelkedő esemény Bradley Cooper színésszel, amely szinte teljesen rejtve maradt. Szerencsére most már az online figyelmet is megkapja, amelyet megérdemel, és úgy gondoljuk, hogy egyetérteni fogsz abban, hogy ez igazán szívmelengető olvasmány, miután sokan gúnyolódtak Bradleyn.

Ha magadat Cooper rajongónak tartod, valószínűleg jól ismered a közelmúltbeli pletykákat, miszerint most Gigi Hadidval randizik. Múlt héten egy forrás megosztotta: „Bradley és Gigi mindketten őszintén nagyon boldogok. Nagyszerűen töltik az időt együtt, jól működnek párként, és mindkét oldalon egészségesen nevelik gyermeküket.”

Mégis, múlt héten világossá vált, hogy Hadid nem fog Cooper karján jelen meg a 96. Akadémiai Díjátadón, hanem otthon marad a lányával.

Helyette egy másik hölgy sétált végig a vörös szőnyegen Cooper oldalán, és ő nem más volt, mint az ő 83 éves édesanyja, Gloria Campano.

Cooper, aki a kritikailag elismert Maestro című filmjéért Legjobb Színésznek jelölték, egy Louis Vuitton fekete dupla mellényes öltönyt viselt, de az aranyos édesanya volt az, aki mindenki figyelmét magára vonta a Dolby Színházban.

Alig jelentek meg a képek az anya-fiú párosról a közösségi médiában, az emberek azonnal megjelentek a károgók:

“Anyu pici fia, az asszony meg otthon vigyáz a gyerekre. Szégyen. ”

“Cooper leírta magát ezzel az anyámat hozom dologgal. Full ciki!”

“Anyukának már az idősotthonban lenne a helye, nem az Oscaron. “

Szerencsére viszont voltak olyanok is akik pozitívnak gondolták a dolgot:

„Ez aranyos. Úgy néz ki, mint az anyukája,” írta egy rajongó.

„Bárki, aki az édesanyját viszi egy díjátadóra, az nekem nyerő,” tette hozzá egy másik.

„Annyira szereti az édesanyját. Csodálatos fiú. ❤ őt 🙏” írta egy harmadik.

Most mondanom sem kell, hogy abszolút semmi rosszat nem látunk abban, ha egy híresség úgy dönt, hogy az édesanyját viszi magával a világ talán legprestízsebb díjátadójára. Ha Cooper cipőjében járnék, az édesanyám lenne az első, akit megkérnék, hogy csatlakozzon hozzám!a.

„Szeretem, hogy az édesanyám velem él. Másképp nem is akarnám,” osztotta meg akkor Cooper. Az színész gyakran hívja meg édesanyját, hogy kísérje el néhány utazására is. Te mit gondolsz kedves olvasó, jól tette Bradley, hogy az édesanyját vitte? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Continue Reading

Ajanlo

To Top