Connect with us

Pénzügy

„Egy szemétdombból egy álomlakássá vált!” A fiatal nő a felismerhetetlenségig átalakította a nyomorúságos lakást 😮😮

„Egy szemétdombból egy álomlakássá vált!” A fiatal nő a felismerhetetlenségig átalakította a nyomorúságos lakást 😮😮

4️⃣ hónap és kész az új lakás! 🏘️😍A nő a saját kezébe vette a helyzetet, és a felismerhetetlenségig felújította nyomorúságos lakását! 🧰💪 Mindenkit meglepett az előtte-utána fotókon:

Előtte-utána fotó 1

Előtte-utána fotó 2

Előtte-utána fotó 3

A mai hősök ezt a nyomorúságos kinézetű helyet választották évekkel azután, hogy egy tágas és modern lakásban éltek. Céljuk az volt, hogy megvásároljanak egy régit, a felismerhetetlenségig megváltoztassák, és a legkívánatosabb külsőt adják neki a saját ízlésüknek megfelelően.

Felújított előtér

Felújított nappali
Felújított konyha

A helyiség elrendezésének megváltoztatása nélkül az előtér egy keskeny és hosszú tér formáját öltötte magára. A padlót csempével burkolták. Ami a falakat illeti, azokat két színre osztották és díszítettek díszlécekkel. A bejárathoz közelebb, a bal oldalon kiterjedt tárolóhelyiség található beépített ülőhelyekkel.

Beépített tárolóhelyiség

Felújított hálószoba
Másik szemszög a hálószobából

A konyha világosszürke és mélyzöld színekkel van festve. A bútorokat felfrissítették, és most még élvezetesebbé vált a főzés és az étkezés. A hálószoba a pihenés fő helyisége. Az ágy mögötti fal színes és absztrakt módon lett kialakítva.

Színes hálószoba fal

Öltözőasztal a hálószobában

Televízió a hálószobában

Ott egy öltözőasztalt, valamint egy televíziót is láthatunk. Ami a gyerekszobákat illeti, azok is érdekes módon vannak kialakítva. Van egy erkély is, ahol a friss levegőn töltheti az időt, olvashat egy könyvet vagy élvezheti a reggeli kávét.

Erkély a friss levegőn

Minimalista fürdőszoba

WC fekete falakkal

Nézze meg és ossza meg velünk, hogy szeretne-e itt lakni vagy sem!

További lakásnézetek

Szoba kilátással

Világos és tágas szoba

Modern konyha

Kényelmes nappali
További belső terek

Continue Reading

Ajanlo

To Top