Connect with us

Időjárás

Erre a meteorológusok sem számítottak! Olyan idő jön amit megemlegetünk! Hétfő, Kedd, Szerda!

Hétfőtől kezdődően Magyarországon változatos időjárási körülményekre kell számítani. A hétfő felhős, borongós lesz országszerte, számítani kell esőre, helyenként záporokra és zivatarokra is. Az esernyők előkészítése ajánlott, mivel a felhőzet csak délután kezd majd szakadozni. A déli-délkeleti szél több helyen élénk lesz, délkeleten erős lökések is előfordulhatnak. A reggeli hőmérsékletek 4-11 fok között várhatóak, napközben pedig a hőmérséklet 10-18 fok között alakul​​.

Kedden a felhősebb idő mellett rövidebb napos időszakokra is számíthatunk, és elszórtan záporok, néhol zivatarok is kialakulhatnak. Az északi-északnyugati szél többfelé élénk, nyugaton erős lehet, a délutáni maximum hőmérsékletek pedig 11 és 17 fok között várhatóak​​.

Szerdán és csütörtökön változóan felhős idő várható, helyenként záporokkal. Az északnyugati szél mérséklődik, de még élénk lökések előfordulhatnak. A hőmérsékletek napközben 10-16 fok között alakulnak​​.

Összességében a héten a változékony időjárás dominál, így a hétköznapok során érdemes lesz figyelemmel kísérni az időjárás előrejelzéseket, hogy felkészülten tudjunk szembenézni az esővel, a változó hőmérsékletekkel, és a helyenként erős széllel.

Continue Reading

Ajanlo

To Top