Connect with us

Egyéb

Itt a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is mutatták

Itt a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is mutatták

Már nem marad kétség: Mikes Anna és a neves szakács, Krausz Gábor együtt kezdtek el élni. Ezt az információt maga Mikes Anna osztotta meg nyilvánosan.

Elszólta magát Mikes Anna Krausz Gáborról: “Együtt élünk”

Már nem marad kétség: Mikes Anna és a neves szakács, Krausz Gábor együtt kezdtek el élni. Ezt az információt maga Mikes Anna osztotta meg nyilvánosan.

Mikes Anna egy fontos bejelentéssel állt elő, amit csak úgy, mintegy mellékes megjegyzésként tett. Amikor a “Palikék Világa by Manna Három igazság” című adásban szerepelt vendégként, kibökte, hogy kapcsolatuk új szintre lépett Krausz Gáborral: együtt kezdtek el élni. Azok számára, akik figyelemmel kísérték a sztárséf és a táncosnő románcát, ez aligha jöhetett váratlanul: Krausz láthatóan megváltozott Anna társaságában, sokkal többet mosolyog, nyilvánvalóan boldog, és Anna is kiegyensúlyozottnak tűnik. Így természetes lépés volt számukra az összeköltözés.

Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk 

– magyarázta a műsorban Anna, aki arra is kitért: noha most együtt élnek, korábban, a Dancing with the Stars alatt szinte a nap 24 óráját együtt töltötték, így “meg kellett szokni”, hogy azt követően nem voltak annyit egymás mellett.

 

Krausz Gábor Újranősül, már azt is tudni, ki lesz a felesége ! 

Krausz Gábor újra megtalálja a szerelmet, már azt is tudjuk, ki lesz a párja.

Nem kérdés, hogy Krausz Gábor 2023-as éve nagyon mozgalmasra sikerült. Megélt csalódást a házasságával kapcsolatban, de szerencsére átélte a teljes boldogságot is a Dancing with the Stars műsorban. A sztárséf ugyanis megmutatta, hogy a táncparketten is helyt tud állni. A rajongók odavannak Mikes Annával alkotott duójukért, és bizony sokan bíznak abban, hogy nem csak a kamerák előtt lüktet közöttük a szív…

Lénárt Évi jósnő is elmondta, hogy erre milyen a valószínűség:

– Anna nagyon jó hatással van Gáborra, megszerettette vele a táncot. A tánc nemcsak a verseny miatt fontos Gábornak, hanem egy lelki megnyugvás is a számára a magánéleti drámák után – kezdte a Borsnak a sztárjósnő, aki bár azt látja, hogy a séf egy komoly kapcsolatra jelenleg nem áll készen, a jövőben viszont már annál inkább. És, hogy a rajongókat is megnyugtassuk: Anna is ennek a jövőnek lehet a része.

– Azt látom, hogy egy komoly kapcsolatra még nem áll készen, kell neki még egy kis idő. Viszont tagadhatatlan, hogy Annával jól kijönnek, és nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben még közelebb kerülnek egymáshoz. Még a házasság is benne van a pakliban – tette hozzá a parapszichológus.

Az, hogy működik közöttük a kémia, szemmel látható, a szombati adásban pedig még egy csók is elcsattant kettejük között.

A nyolc hétig tartó verseny után eldőlt, hogy ki lett a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese. A döntőbe T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra kerültek be.

a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lett!

A versenyzők három-három táncot mutattak be, majd a produkciók után bejelentették: a harmadik helyezett T. Danny és Lissák Laura párosa lett. T. Danny – akinek Szente Vajk már korábban felajánlott egy munkát – sírva mondta el, hogy nagyon elkeseredett. A végső győzelmet így Krausz Gábor és Mikes Anna, illetve Marics Peti és Stana Alexandra vívták ki. A nézők szavazatai alapján

a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lett!

A kommentelők közül sokan úgy vélik, hogy tánctehetsége alapján nem Krausz Gábornak kellett volna nyernie. Igaz, a séf sem mondja, hogy megérdemelték a győzelmet, de azt érzi, Mikes Anna mellett felfedezte a benne lakozó erőt.

Érdekes, hogy a táncverseny magyar verziójában ez volt az első eset, hogy férfi sztár lett a győztes.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/itt-a-varva-vart-bejelentes-krausz-gabor/2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top