Connect with us

Egyéb

Teljesen elszabadult a pokol – Osváth Zsolt durván nekiment Curtisnek! Hatalmas pofont kapott – Ilyenre még nem volt példa (VIDEO)

Teljesen elszabadult a pokol -Osváth Zsolt durván nekiment Curtisnek !Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa.

Osváth Zsolt közölte Curtis-szel: „Csak remélem, hogy valami olyan kihívással szembesül, amiért érdemes lenne szembesülni a következményekkel.”

Osváth Zsolt elmondta a véleményét azokról a közismert emberekről, akik már a tüntetés előtt elhatárolódtak a Hősök terén rendezett eseménytől. Tóth Gabi után Curtis-nek is üzent.

Az ismert influenszer a múlt pénteki gyerekvédelmi tüntetéssel kapcsolatban osztotta meg gondolatait legújabb videójában.

Osváth Zsolt kifejtette a véleményét azokról a közismert személyiségekről, akik már a tüntetés előtt távol tartották magukat a Hősök terén tartott rendezvénytől: Tóth Gabi mellett Curtis-nek is üzent.

Osváth Zsolt kritizálta Tóth Gabit: „A Kárpátok Madonnája ismételten megmondta, hogy miért nem vesz részt.”

A gyerekvédelmi tüntetésen is beszédet mondó influenszer, Osváth Zsolt legújabb videójában nekiment az énekesnőnek. Szerinte egészen mélyre süllyedt a könnyűvérű könnyező Madonna.

 

„Volt valaki, aki ugyan felkerült a listára az ő kérésére, azonban másnap megírták neki a nyilatkozatát és el is határolódott ettől a rendezvénytől. Tudod, azt gondolom, hogy ehhez is joga van.

Jogod van mindannak ellenére, hogy tudtad, mi mellé állsz. Jogod van annak ellenére, hogy azt, aki felkért, a barátodnak nevezted, egészen eddig. Jogod van annak ellenére is visszalépni, hogy a szíved szerint valószínűleg máshogy cselekednél. De egyvalamihez nincs jogod: hazugnak nevezni engem. Hazugnak nevezni ezt a kezdeményezést, hazugnak nevezni a barátaimat”

– mondta az újpesti rapperről Osváth Zsolt.

„De Curtis úgy döntött, hogy nyilvánosan meghazudtol engem” – tette hozzá Osváth.

Az influenszer szintén felidézte, hogy Attila azt mondta, hogy nem adja semmilyen politikai ügyhöz a nevét,

„aztán hirtelen amnéziás lett a barátunk, és hopp, ott is termett a Főni Insta-oldalán, ahol a Fradi elnökével, Kubatovval parolázott.”

Osváth aztán azzal zárta a gondolatait, hogy

„csak remélem, hogy valami olyan dologgal tartanak sakkban, amiért megéri arcon köpni saját magadat”.

Több ezer követőt veszített az Instagramon Curtis, aki Orbán Viktor évértékelőjén is ott volt

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/teljesen-elszabadult-a-pokol-osvath-2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top