Connect with us

Sztársztorik

Újra házasodik Krausz Gábor

Újra házasodik Krausz Gábor

A sztárvilág sosem alszik, és úgy tűnik, egy újabb izgalmas fejezet nyílik meg Krausz Gábor életében. A híres séf és médiaszemélyiség, aki korábban már bebizonyította, hogy nem fél nagy lépéseket tenni, most úgy tűnik, ismét a szerelmesek ösvényére lépett. A legfrissebb pletykák szerint nem más az új kedvese, mint Mikes Anna, akivel állítólag már az eljegyzésen is túl vannak. És valóban hallani lehet a gólyák szárny csapását a háttérben? 

Titkos esküvő a horizonton?

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról eddig csak suttogások szivárogtak ki, de a legújabb információk szerint a pár már a következő lépésre szánta el magát. Forrásaink szerint egy intim ceremónia keretében mondták ki a boldogító igent, távol a nyilvánosság szemétől. A pontos helyszín és időpont rejtély marad, de a közelállók szerint a szerelmesek nem akartak nagy felhajtást, csak egymásnak ígértek örök hűséget. Ez persze felveti a kérdést: vajon miért döntöttek a titkolózás mellett? A válasz talán egy másik pletykában keresendő.

Mikes Anna babavárásban?

A szél hírét hozza, hogy Mikes Anna állapotos lehet, ami magyarázatot adhatna a titkos esküvőre. A pár állítólag nem akarta, hogy a boldog hír elsikkadjon a médiában, inkább egy kis nyugalomban szeretnék élvezni ezt az izgalmas időszakot. Bár a hírt egyikőjük sem erősítette meg hivatalosan, a közeli ismerősök szerint Anna ragyog, és Gábor sem titkolózik, amikor a jövőjükről esik szó. A várandósság híre csak olaj a tűzre a már így is pezsgő pletykamalmokban.

A szerelmi történet folytatódik

Krausz Gábor és Mikes Anna története így újabb fejezettel bővül. A séf, aki korábban számos kihívással nézett szembe mind a szakmai, mind a magánéletben, úgy tűnik, megtalálta a boldogságot Anna oldalán. A titkos esküvő és a lehetséges babahír csak fokozza a kíváncsiságot körülöttük, de a szerelmesek bizonyítják, hogy néha a boldogság a reflektorfényen kívül található.

Ahogy a történet kibontakozik, mindenki izgatottan várja a hivatalos bejelentést a pártól. Vajon megerősítik-e a pletykákat? Egy biztos: Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata továbbra is a figyelem középpontjában marad, és mi alig várjuk, hogy többet megtudjunk róluk. Addig is, maradjunk nyitottak a szeretet és a meglepetések iránt, amelyek bármikor bek

“Az utcán sétálva gyakran állítanak meg, hogy gratuláljanak a megnyert első helyért. Úgy tűnik, mintha az egész ország szombat esténként ezt a show-t követte volna figyelemmel, mert ilyen mértékű szeretetben még sosem volt részem. Bevallom, ez rendkívül jól esik. Különösen azután, hogy milyen megpróbáltatásokon mentem keresztül az elmúlt nyáron, és milyen lelki állapotban voltam akkoriban” meséli Krausz Gábor, aki büszkén helyezte el otthonában a győzelmet jelképező trófeát. Ez az elismerés folyamatos emlékeztetőként szolgál arra, hogy minden lehetséges, semmi sem kívülálló a határainkon.

“Annával nem a győzelem reményében vágtunk bele a versenybe, és a többi kiváló párost látva nem is gondoltam, hogy mi lehetünk az elsők. Alig hittem el, hogy ez valóra vált, de a döntő másik két tehetséges résztvevője, T. Danny és Marics Peti is szívből gratuláltak, és megerősítettek abban, hogy ne legyenek kétségeim. Tudom, hogy nem voltam a legügyesebb táncos, de a szavazó közönség értékelte, hogy mennyit fejlődtem rövid idő alatt, színpadi tapasztalat nélkül. Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek a szeretetét és a bizalmát.”Lehetséges, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hamarosan fontos hírt osztanak meg velünk, amely akár az oltár előtti esküvőig is elvezethet, miután a sztárséf megtalálta a boldogságot Tóth Gabi utódjaként a profi táncos személyében?A Bors által kikérdezett hírességek jósnője szerint nem kizárt, hogy a páros hamarosan közös jövőjükről szóló izgalmas bejelentést tesz, ami akár a házasságkötésig is elvezethet.

Azonban ha hihetünk a Bors által megkérdezett sztárjósnőnek, akkor nemsokára nagy bejelentést tehet Krausz Gábor és Mikes Anna; sőt, még könnyen házasság is lehet a dologból.

„Anna nagyon jó hatással van Gáborra, megszerettette vele a táncot. Ezen a hétvégén is kifejezetten jól fognak szerepelni, hiszen a tánc nem csak a verseny miatt fontos Gábornak, hanem egy lelkimegnyugvás is a számára a magánéleti drámák után”

– kezdte a lapnak Lénárt Évi jósnő, aki szerint a sztárséf most még nem áll készen egy komoly kapcsolatra, hiszen friss a válása Tóth Gabival, de hamarosan újra nyitott lesz, és Anna mellett találhatja meg a boldogságot.

„Azt látom, hogy egy komoly kapcsolatra még nem áll készen, kell neki még egy kis idő. Viszont tagadhatatlan, hogy Annával jól kijönnek, és nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben még közelebb kerülnek egymáshoz. Még a házasság is benne van a pakliban”

– mondta a jósnő.

Borítókép:  TV2 Play

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top