Connect with us

Egyéb

Emlékszel még rá? Így él most a Csillag születik felfedezettje László Attila

Fotó: RTL

László Attila, aki 12 évvel ezelőtt, mindössze 14 évesen nyerte meg a “Csillag születik” tehetségkutatót, mára jelentősen megváltozott. A fiúcska, akit akkoriban Máté Péterhez hasonlítottak, ma már felcseperedett és aktív énekesként folytatja pályáját.

A fiatalon feltűnt énekes szívhez szóló, tiszta hangja már a verseny idején lenyűgözte a közönséget és a zsűrit egyaránt. László Attila az évek során tovább fejlődött, és bár már nem kap annyi figyelmet, mint korábban, továbbra is a zenélésnek szenteli életét. A Borsnak adott tavaszi interjújában így emlékezett vissza:

„2011 óta Magyarországon élek, Szigetszentmiklóson, egy ikerházban, a szüleimmel együtt. A zenélés a hivatásom, és szerencsére ebből tudok megélni.”

László Attila elmondása szerint a hírnév hozta megbámulás és nyilvánosság mára eltűnt, ami lehetővé teszi számára, hogy normális életet élhessen. Az énekes szerint Erdélyben még mindig sokan felismerik, nemcsak arcról, hanem hangjáról és tájszólásáról is.

A Csillag születik utáni nagy nyomás lecsengése után László Attila továbbra is kitart a zenélés mellett, és örül annak, hogy saját hangjával és stílusával továbbra is emlékezetes maradhat a közönség számára. A fiatal énekes bizonyítja, hogy a tehetség és a kitartás hosszú távon is meghozza gyümölcsét.

Így néz ki most László Attila:

Fo

Forrás: Bors

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top