Connect with us

Sztársztorik

Molnár Anikónak ötöse lett a lottón

Hoppá, Molnár Anikónak ötöse volt a lottón

Az egykori valóságshow-hősnek nincs oka arra, hogy szomorkodjon. Most pedig az egész országot sokkolta amikor kiderült: ötöse volt a lottón. Már felkészült, hogy milliárdok kerüljenek a zsebébe…

Molnár Anikó hétfő délután közösségi oldalán osztotta meg a követőivel a hatalmas örömét egy olyan dologgal kapcsolatban, amire nem számított.

Molnár Anikónak csak egy szám kellett volna a hatoshoz, de az ürömben természetesen így is akadt öröm is.

Az egykori valóságshow-hősnek nincs oka arra, hogy szomorkodjon, hiszen nemrég arról vallott, hogy az OnlyFans-oldalán egy tízmillió forintos ajánlatot kapott, ráadásul – bevallása szerint – sorban állnak érte a férfiak. Ennek ellenére el sem tudjuk képzelni, milyen érzés lehetett, hogy csupán egyetlen szám kellett ahhoz, hogy milliárdok kerüljenek a zsebébe. Molnár Anikó hétfő délután közösségi oldalán osztotta meg a követőivel a hatalmas örömét egy olyan dologgal kapcsolatban, amire nem számított.

Amikor azt látod, hogy a kisorsolt számok megegyeznek a te számaiddal, nagyon fura érzés fog el – kezdte a Való Világ egykori szereplője a korlátozott ideig látható Instagram-sztorijában, majd így folytatta:

„Amikor azt látod, hogy egyetlen szám híján milliárdos lettél, fura érzés kerít a hatalmába… Ez történt velem tegnap.”

Molnár Anikó ugyanis – negyvenkét másik játékoshoz hasonlóan – kis híján milliárdos lett… A közösségi oldalán megosztott fotóján azonban így is hűlt helye a szomorúságnak: a csinos szőkeség mosolyogva fűzte a beszámolójához, hogy így is köszöni, hiszen 435 ezer forintot zsebelhetett be most.

Ahogyan azt megírtuk, az ötödik héten sem született telitalálatos a hatos lottón, így a jövő héten tovább növekszik a főnyeremény, amely immár 1,78 milliárd forint.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top