Connect with us

Bűnügy

RENDKÍVÜLI: Hárman zaklattak egy 40 kilós fiatal nőt a HÉV-en, az apja elvágta az egyik férfi nyakát Kerepesen – letartóztatta a rendőrség!

Pest megyei rendőrök a Telexnek elmondták, hogy a gödöllői HÉV-en, február negyedikén egy 21 éves nőt, három, számára ismeretlen férfi zaklatott. A zaklatás részeként egyikük akarata ellenére simogatta is a hölgyet. A fiatal nő édesapja telefonon szerzett tudomást a dologról, majd

a megállóban felelősségre vonta a három férfit.

Szóváltás és dulakodás közben az apa egy sniccerrel megvágta az egyik férfi nyakát. A sérültet a mentők ezután kórházba vitték. A Pest megyei rendőrök most garázdaság, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytatnak büntetőeljárást, a körülmények vizsgálatával. Az ügyben megszólalt az érintett fiatal hölgy is:

Kedves Mindenki ! És polgármester úr ! Velem történt az egész 3 ukrán erősen ittas férfi leült a mellettem levő ülésekre velem szemben egy fiatal 35 körüli hölgy ült . Felszálltam az Örs vezér terén , ők azt hiszem Rákosfalván ,de nem emlékszem tisztán még sokkos állapotban vagyok . Egyszer ukránul beszéltek egyszer magyarul aztán az egyik férfi elkezdte fogdosni a lábam , mondtam “uram ha nem fejezi be rendőrt hívok magára. Erre a férfi elkezdett velem csúnyán beszélni “Cigány fa..szópó k.. meg basz..lak kurv.. ilyesmi trágár szavakkal illetett egész úton , igen elsírtam magam tehetetlenek éreztem magam .. és azt mondta ez az sírj te kis k..va meg ilyesmi ..hozzá teszem támadt meg akart ütni többször is , azt tudni kell rólam hogy egy 150 cm , 40kg-os 21 éves lány vagyok . 3 középkorú férfi ellen nem tudtam volna mit tenni sőt 1 -el szemben sem . Mivel megijedtem egyből édesapámat és anyámat hívtam . Mert hozzájuk tartottam éppen mivel én már külön élek . Elértünk Zsofialigethez felálltam és azt mondta nekem hogy ne szálj le cigány ku..va stb ha le szállsz meg ba..lak stb. Leszálltam édesapám ott ált a HÉV-megállónál meglátott és azt kérdezte “kislányom melyik volt az?” Rá mutatattam felkérdezte Apukám hogy hogy mered molesztálni a lányom és a férfi meglökte megütötte aztán sajnos igen édesapám megvágta , anyám mindennek ellenére segítséget nyújtott azonnal mentőt és rendőrt hívott . Éppen a rendőrségen ülünk , nem tudjuk mi lesz , nem szeretném ha édesapám börtönbe kerülne mert megvédett engem . Kérem a kedves Gyuricza László polgármester urat és mindekit hogy érjük el hogy más fiatal nővel / lánnyal ilyen ne történhessen főleg fényes nappal . És hogy édesapámat ne hurcolják meg kérem Keressük meg azt a hölgyet aki velem szemben ült szemtanúként ! És aki a héven volt ! Köszönöm .Azért nem hívtam rendőrt mert ugye mindenki tudja amikor kellene elég későn érnek oda hozzá teszem hév rendészek SEHOL sem voltak ! Köszönöm !

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top