Connect with us

Egyéb

Bökj rá a számodra legszebb rózsára: elmondja, mi vár Rád idén tavasszal

Bökj rá a számodra legszebb rózsára: elmondja, mi vár Rád idén tavasszal

Melyik rózsán akad meg a legelőször a szemed?

Ezzel a módszerrel tudatalattid bölcsessége kiválasztja számodra a legmegfelelőbb virágot, Nekd pedig nincs más dolgod, mint elolvasni a hozzá tartozó leírást!

Ismét megmutatjuk a hat gyönyörű virágot! Melyik tetszik a leginkább?

1. SÁRGA RÓZSA

A sárga a nap energikus színe, amely egyben a gyermeki életörömet is magában foglalja. Óriási lendületet kap az Életed idén tavasszal, és rengeteg energiád lesz: ha vannak nagy terveid, most itt az idő valóra váltani őket! Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

2. RÓZSASZÍNŰ RÓZSA

A rózsaszín az örök, múlhatatlan szépséget, de egyben az ártatlanságot is képviseli. A szín tisztasága egyfajta pszichikai megtisztulást hozhat az életedbe, amely visszahozza a színeket és az örömet a mindennapjaidba! Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

3. KÉK RÓZSA

A kompromisszumok időszaka vár Rád. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kompromisszumok lesznek azok: amiket rád kényszerítenek, és amelyekben feladod magad, vagy pedig konstruktív kompromisszumok, amelyekben mindkét fél enged. Ha ez sikerül, megszabadulhatsz életed több területén is a megrekedtség bilincseitől. Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Pages: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top