Connect with us

Sztársztorik

Így nézett ki Andy Vajna sírja, miközben Vajna Timi férjhez ment – Fotók

Így nézett ki Andy Vajna sírja, miközben Vajna Timi bejelentette: férjhez ment – Fotó

Szerda este derült ki, hogy Vajna Tímea titokban férjhez ment szerelméhez, Zoltánhoz. Mindeközben különös tárgyat találtunk Andy Vajna sírján.

Bombaként robbant szerda este a hír, hogy az Amerikában élő Vajna Tímea teljes titokban kimondta a boldogító igent szerelmének Ráthonyi Zoltánnak. A romantikus eseményre Los Angeles-ben került sor.

Vajna Tímea
Mindenkit meglepett Vajna Tímea bejelentése Fotó: Markovics Gábor

„Mr es Mrs R.  2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – írta a szívhez szóló sorokat Vajna Tímea, akinek tényleg nem volt könnyű éve, ám soha nem adta fel, és a mai napig hisz abban, hogy hamarosan nemcsak feleség, de büszke anyuka is lesz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timea Palacsik Rathonyi (@timeavajna)

Rendszeresen gondozza Andy Vajna sírját

Januárban lesz 4 éve, hogy Vajna Timi elvesztette imádott férjét, a filmmogul Andy Vajnát, akinek két síremléket is emeltek. Az egyik Budapesten, a másik Los Angeles-ben található. Timi gyakran az Instagramon is beszámol arról, hogy sok időt tölt volt férje tengerentúli emlékhelyénél, amikor pedig hazautazik, a Fiumei Úti Sírkertbe is kinéz, hogy rendbe tegye kicsit az oroszlános síremléket. A Ripost épp szerdán, a nagy bejelentés napján látogatott ki a budapesti temetőbe, hogy megnézzük, hogy néz ki karácsony után a producer végső nyughelye.

Nos, az már az első pillanatban látszott, hogy az ikonikus síremlék nagyon szép állapotban van, akkor is gondját viselik, ha Timi épp az Egyesült Államokban van.

Rendszeresen gondozzák Andy Vajna sírját Fotó: Ripost / Vaskó Tamás

Karácsonykor is gondoltak Andy-re

Közelebb érve azt is láttuk, hogy egy rejtélyes illető egy karácsonyfadíszt is odatett a sírra, ráadásul egy olyat, ami tökéletesen illeszkedik Andy személyiségéhez. Négy darab ászt ábrázol, három dobókockával, ennek a lapjárásnak pedig mindenki örülne egy pókerjátszma során.

Egy karácsonyfadíszt hagytak Andy Vajna sírján Fotó: Ripost / Vaskó Tamás

Az teljesen biztos, hogy Timi újdonsült feleségként sem hanyagolja majd el Andy sírját, és amint haza tud jönni Budapestre, meglátogatja majd a filmproducer végső nyughelyét.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top