Connect with us

Mindennapok

Box közben egymást szidta Rácz Jenő és Istenes Bence – mindent vett a mikroport! Hát ez kemény…

Box közben egymást szidta Rácz Jenő és Istenes Bence – mindent fent a mikroport! Hát ez kemény…

Rácz Jenő megverte Istenes Bencét

Hatalmas mérkőzés volt!

Mindenki ezt a pillanatot várta, és eljött a vasárnap este. Istenes Bence és Rácz Jenő ringbe szálltak és megmérkőztek egymással. Sokan vártak erre a mérkőzésre, az elején sokan azt tippelték, hogy pontozással fog eldőlni a mérkőzés.

Bence a múltkori meccse után, ifj. Schobert Norbival, egy napot pihent, és utána egyből, megint teljes gőzzel belevetette magát a felkészülésbe.

Rácz Jenő múlt héten ütötte ki Kabát Petit, és nagyon nehezen viselte, ahogy Peti ott feküdt másodpercekig a földön. Miután összeszedte magát és Peti is jobban lett, egyből nekiállt az Istenes elleni küzdelem felkészülésére. Edzőjével Bence taktikáit elemezték, és az alapján készültek a meccsre.

Istenes Bence a meccs végén, azt mondta, hogy Rácz Jenő gusztustalan dolgokat mondott neki a mérkőzés közben. Ennek ellenére Istenes végig mosolygott, sőt kívülről úgy tűnt, hogy inkább ő provokálja Rácz Jenőt.

Ugyanakkor a bírón lévő mikroport a mérközés közben leeset, ennek ellenére hallani lehetett néhány szót!

Bence a mérkőzés előtt csúnya üzeneteket küldött Rácz Jenőnek a közösségi médiában, amely azonnal felháborodtak az emeberek, ugyanis Bence olyan ra*szista kommentet is bavágott egy üzenetbe, amely nagyon sértő. Hiába kért utólag bocsánatot a cheftől, az nem bocsájtott meg:

– Hiába mondja, hogy nem ő írta ezeket a dolgokat, ő kiválogatta, kollázsba tette azokat a kommenteket, amik szerinte viccesek voltak. Szerintem a rasszizmusnak, a gyűlöletnek nincs helye sehol sem! Elképesztően nagyot csalódtam benne, nem is tudom kifejezni azt, hogy mekkorát, és az az igazság, hogy én még kedveltem is őt. Még két napja is arról beszéltem, hogy nem haragszom rá, nem veszem fel magamra ezt az egészet. Versenyszellem van, oké, csipkelődjünk, s a többi, de vannak bizonyos határok, amiket nem lehet átlépni – fakadt ki egy videóban közösségi oldalán Rácz.

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top