Connect with us

Egyéb

900 ezer forintos fizetést adnak ezen a munkahelyen, végzettség sem kell hozzá

Egy jól fizető könnyű gyári munka van Ausztriában, ahol “sajtgyárba” csomagolókat keresnek. Ez az üzem italok és élelmiszerek gyártásával és töltésével foglalkozik, és társgyártó partnerként is működik.

 

Egy ausztriai, Gröbmingben található üzem új munkatársakat keres csomagoló pozícióra. Az üzem, amely italok és élelmiszerek gyártásával és töltésével foglalkozik, kiváló bérezést és számos további juttatást kínál a leendő alkalmazottaknak.

A Munkakör Leírása A csomagoló munkatársak felelősségei közé tartozik a termékek minőségének ellenőrzése, a csomagolóanyagok cseréje, és a csomagolási folyamatok zökkenőmentes végrehajtása. A jelentkezőknek rendelkezniük kell alapvető gépkezelési ismeretekkel, mivel az üzemben modern csomagolási berendezéseket használnak.

Munkaidő és Műszakok A munkavégzés 2 műszakban történik, amely magában foglalja a hétvégi műszakok lehetőségét is. A műszakok hosszát és időbeosztását úgy alakították ki, hogy az optimális munka- és pihenőidő egyensúlyát biztosítsa a dolgozók számára.

Bérezés és Juttatások A csomagolói pozíció havi nettó fizetése 2421 euró (körülbelül 920 ezer forint), ezen felül minden munkavállalónak különböző kedvezmények járnak. Ezek közé tartoznak az egészségügyi programok, üdülési támogatások gyermekek számára, és egyéb vállalati juttatások, valamint lakhatási támogatás.

Munkahelyi Környezet Az üzem kiváló munkahelyi környezetet biztosít. Nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, az ergonómiai szempontokra, valamint egy barátságos és támogató csapatszellem kialakítására. A vállalat elkötelezett a dolgozói karrierfejlődésének és képzésének támogatása mellett.

Elhelyezkedés és Ingázás A munkahely Gröbmingben található, ami jelentős távolságra van bizonyos nagyobb magyar városoktól. A vállalat tájékoztatást nyújt a környék közlekedési lehetőségeiről, és segítséget nyújthat azoknak, akik távolabbról érkeznek.

Jelentkezési Folyamat A jelentkezőknek önéletrajzot és motivációs levelet kell benyújtaniuk a vállalat HR osztályára. A kiválasztási folyamat magában foglal egy interjút és a szakmai készségek értékelését.

Összegzés Ez az álláslehetőség kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik stabil és jól fizető munkát keresnek egy modern és támogató munkahelyi környezetben. Az üzem elhelyezkedése és a műszakos munkavégzés ellenére a vállalat kiváló bérezést és számos további juttatást kínál a leendő alkalmazottainak.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top