Connect with us

Balesetek

Emlékszel még Rex felügyelő első gazdájára? Farmer lett: 64 évesen a családjával él tiroli birtokán és jócskán megváltozott!

Rex felügyelő első gazdájából farmer lett: 64 évesen a családjával él tiroli birtokán és jócskán megváltozott!

Tobias Moretti Villben, egy hegyi faluban nőtt fel, ezért szívügye a mezőgazdaság; Tiroli birtokán, Omesbergben bioszarvasmarha-tenyésztéssel foglalkozik.

Kisgyermekkorától több hangszeren is játszik, és mivel a zene iránt érdeklődött, Bécsben a Zeneművészeti Főiskolára járt, majd 1984-től Münchenben a Falkenbergschuléban színészetet tanult.

Miután színházi színészként már nevet szerzett magának, olyan filmek által vált ismertté a széles közönség számára, mint például a Workaholic (Ki jön az én ágyamba?), a Krambambuli.

Azonban szinte mindenki tudja, hogy igazán népszerűvé a Rex felügyelő című sorozat nyomozójaként vált.

Richard Moser szerepével elnyerte 1995-ben a Bajor Filmdíjat, 1998-ban az olasz Telegatto Díjat.

Azonban négy évad után úgy döntött, hogy kilép a hihetetlen népszerűségnek örvendő sorozatból, így a forgatókönyvírók kénytelenek voltak „meggyilkolni” a karakterét.

Sokan faggatták, miért is döntött a távozás mellett.

„Sokáig nagyon szívesen csináltam, de a sorozatsztár nem létező szakma. Nem kiadó az arcom” – nyilatkozta később a színész.

A hatvanas évei közepén járó színész a farmján él családjával, ahol, mint korábban írtuk is, marhákat tenyészt. Ilyen volt és ilyen lett:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Adatok forrása: Wikipedia, képek forrása: Getty Images)

Continue Reading

Ajanlo

To Top