Connect with us

Balesetek

BMW és Mercedes versenyzehetett egymással, végül sikerült egy szabályosan közlekedő kerékpárost elgázolniuk az Árpád hídon

BMW és Mercedes versenyzehetett egymással, végül sikerült egy szabályosan közlekedő kerékpárost elgázolniuk az Árpád hídon

Tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval az Árpád hídon 2023. július 1-jén, nem sokkal éjfél után, írja a police.hu. A balesetben többen megsérültek, egy férfi (a hírek szerint a kerékpáros) a kórházban meghalt.

A Borsnak szemtanúk arról beszéltek, hogy egy nagy értékű Mercedes és egy BMW haladt – vélhetően nagy sebességgel – a Göncz Árpád tér felől az Árpád híd irányába. Azonban ott az egyik sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, és bár egyelőre nem tudni pontosan, mi történt, többen úgy vélik, hogy a két kocsi összeérhetett. Ettől az autók irányt változtattak, egyikük pedig átszakította a szalagkorlátot is.

 

A kerékpárúton tekerő mit sem sejtő biciklis azonban pont abban a pillanatban tekert át azon a részen, így a korlátot áttörő autós elgázolta őt. A helyszínen sikerült annyira stabilizálni az állapotát, hogy kórházba szállíthassák, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy ott életét vesztette.

Continue Reading

Ajanlo

To Top