Connect with us

Egyéb

Itt a MOL rendkívüli bejelentése

Itt a MOL rendkívüli bejelentése

A közlemény szerint a Mol és a Lummus Technology együttműködése a műanyaghulladékok kémiai újrahasznosításában valósul meg. A Mol stratégiai célokat tűzött ki maga elé, amelyek elérését indokolják az együttműködéssel.

 

A jelenlegi évi 40 ezer tonnás újrahasznosító kapacitásukat a tervek szerint több száz ezer tonnára növelnék. A Mol abban bízik, hogy a Lummus technológiája hozzájárulhat az üzleti tevékenységük fenntarthatóságához.

A vállalat tisztában van a körforgásos gazdaságban játszott kulcsfontosságú szerepével, ezért kiemelten fontosnak tartja a erős műanyag-újrahasznosítási és hulladékintegrációs portfólió kiépítését.

A Lummus Technology arra számít, hogy az együttműködés elősegíti a fenntartható megoldások továbbfejlesztését. A technológiájukat, amely lehetővé teszi a műanyaghulladék átalakítását értékes alapanyagokká, a Mol magyarországi és szlovákiai üzemeiben fogják alkalmazni.

Ennek eredményeként olyan megoldást kínálnak, amely megbízható és gazdaságilag fenntartható módon segít a hulladékkezelésben anélkül, hogy szilárd koksz termelődne.

Az információk alapján a Lummus Technology tevékenysége kiterjed a tiszta üzemanyagok, megújuló energiaforrások, petrolkémiai termékek, polimerek és gázfeldolgozás területére. A vállalat a honlapján bemutatott információk szerint katalizátorokat és mérnöki szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek.

Ez azt jelenti, hogy olyan technológiákat és szolgáltatásokat fejlesztenek és kínálnak, amelyek segítik a tiszta üzemanyagok előállítását, megújuló energiaforrások felhasználását, petrolkémiai termékek gyártását, polimerek létrehozását és gázfeldolgozási folyamatokat.

 

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/itt-a-mol-rendkivuli-bejelentese/

Continue Reading

Ajanlo

To Top