Connect with us

Egyéb

8 hónapos babát gázolt el egy teherautó, miközben az anyuka telefonozott

8 hónapos babát gázolt el egy teherautó, miközben az anyuka telefonozott

Egy 8 hónapos babát gázolt halálra egy teherautó a járókájában, mert a kicsi kigurult egy forgalmas útra, miközben az anyukája a telefonjával volt elfoglalva.

A kis Nontawat Saingam éppen a gurulós járókájában játszadozott a házuk előtt Samut Prakan tartományban, amikor a tragikus eset bekövetkezett.

Állítólag a 8 hónapos gyermek ki tudta nyitni a kaput és így ki tudott gurulni a ház előtti forgalmas útra. Ez idő alatt 32 éves édesanyja éppen a nővérével csetelt. Az incidens után pár pillanattal később már rohant a kisfia felé, akit azonnal elcsapott egy teherautó.

Az anya elmondása szerint folyamatosan szemmel tartotta a kicsit, amíg a nővérével el nem kezdett beszélgetni. A kisfiú ekkor tudta kinyitni a kaput, ami nem volt rendesen bezárva.

“Nem emlékszem, hogy pontosan meddig beszéltem a nővéremmel, de teljesen lesokkolt, amikor megláttam, hogy a kapu nyitva és a járóka eltűnt.” – mondta az összetört szívű anya.

“Azonnal kirohantam és akkor láttam meg, hogy mi történt. Hívtam a mentőket és próbáltam azzal nyugtatni magam, hogy csak elvesztette az eszméletét és még meg lehet menteni.” 

A 61 éves férfi, aki a teherautót vezette így nyilatkozott:

“Nem mentem olyan nagy sebességgel, hiszen az út elég szűk volt. Majd észrevettem, hogy egy járóka hirtelen közel került a kocsihoz. Próbáltam kitérni, de a járóka begurult a hátsó kerék alá.” 

“Bárcsak vissza tudnám fordítani az idő kerekét. Sokkal óvatosabb lennék, és soha többé nem téveszteném szem elől.” – mondta az anya.

Te mit gondolsz erről a tragédiáról?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/8-honapos-babat-gazolt-el-egy-teherauto/

Continue Reading

Ajanlo

To Top