Connect with us

Egyéb

Most derült ki Várkonyi Andreáról

Most derült ki Várkonyi Andreáról

Várkonyi Andrea ritkán beszél szüleiről, így azt is kevesen tudják, hogy a gyönyörű tévés, orvos dinasztiából származik, ezért végezte el ő is az orvosi egyetemet is. Professzor édesapja belgyógyász, édesanyja pedig szemész főorvos.

 

Korábban, amikor szakított Bochkor Gáborral és kereste az igazi párját, arról beszélt a Női titkok című műsorában, hogy édesapjához hasonló férfit keres.

– Apukám egy borzasztóan okos ember, nagyon művelt és intelligens én ezt nagyon keresem a férfiakban, ez alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet – árulta el akkor őszintén.

Az idő és a kapcsolatuk igazolja, hogy Andi megtalálta az igazit. Az biztos, hogy amikor ő arról beszélt, hogy kit keres, még maga sem gondolta, hogy az ország egyik leggazdagabb embere lesz a férje.

Andrea nagyon büszke lehet az egész családjára. Nemrég Békéscsabáért kitüntetésben részesült édesapja, prof. dr. Várkonyi Tibor belgyógyász, gasztroenterológus, osztályvezető főorvos, aki tevékenysége elismeréseként korábban is számos kitüntetésben részesült.

Forrás

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/most-derult-ki-varkonyi-andrearol/

Continue Reading

Ajanlo

To Top