Connect with us

Sztársztorik

Érkezik az újabb baba! Kulcsár Edina és G.w.M ismét gyereket várnak

Érkezik az újabb baba! Kulcsár Edina és G.w.M ismét gyereket várnak

Úgy tűnik, szerencsés évek elé nézhet Kulcsár Edina és G.w.M, hiszen nemcsak a magánéletük, de a karrierjük is úgy alakul, ahogy azt eltervezték.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata a kezdetektől fogva rengeteg nehézségnek volt kitéve. Meg kellett küzdeniük a nyilvánossággal, s el kellett tűrniük azt is, hogy idegen emberek törnek pálcát a fejük felett, csak azért, mert ők egymást, azaz a szerelmet választották. Románcukat azonban csak megerősítették az elmúlt évek, és mint kiderült, a jövőjükben is hasonló stabilitásra számíthatnak a kapcsolatukat illetően.

G.w.M és Kulcsár Edina
Fotó: Bánkúti Sándor
Kulcsár Edina és G.w.M hamarosan újabb szülői örömök elé nézhet

Érkezik a második közös baba

Edina immáron három gyermek büszke édesanyja, de nem kizárt, hogy hamarosan érkezik az újabb csemete a családba. Legalábbis ezt állítja Lénárt Évi, aki a tarot-kártyája segítségével jósolta meg az egykori szépségkirálynő és a rapper jövőjét. A gyermekáldáson felül esett szó a szerelemről, a szakításról és a külföldi karrier lehetőségéről is.

 

Rengeteg irigyük van, de nem fognak szakítani, egyelőre biztosan nem… 

 

kezdte Évi, akinek a tarot-kártya azt is megerősítette, hogy hamarosan újra bővülni fog a Varga-Kulcsár család, ugyanis három éven belül jöhet az újabb trónörökös.

“Három éven belül megint látok náluk gyermekáldást, valamint az sem kizárt, hogy külföldre költöznek majd. Lesz egy munkalehetőség, amin el fognak gondolkozni” tette hozzá a jósnő, akinek szavai arra is utalhatnak, hogy akár G.w.M nézhet külfödi karrier elé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Irány Amerika!

Az ismert parapszichológus azt is látta, hogy Edináék a tengerentúlon kaphatnak lehetőséget, nem sokkal második közös gyermekük születése után. Bár arra a részletre nem derült fény, hogy a házaspár közül ki kapja majd a kecsegtető állásajánlatot, benne van a pakliban, hogy esetleg G.w.M lesz az, aki nemzetközileg is elismert rapper lehet. Ez már csak azért is érdekes, mivel ellenlábasa, Azahriah éppen Európa felé kezdett nyitni, s így akár a jövőben is riválisai maradhatnak egymásnak…

 

Amerikában lesz ez a munkalehetőség, tehát lehetséges, hogy ki fognak költözni öt év múlva

 

− tette hozzá Évi, idővel pedig ki fog derülni, hogy beteljesül-e a jóslat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top