Connect with us

Életmód - Egészség

Halva született kisbabájával fotóztatta magát a kismama, hogy mindenki lássa, milyen fájdalmat okoztak neki a kórházban, mert nem figyeltek rájuk – Szív megszakad ❤️

Halva született kisbabájával fotóztatta magát a kismama, hogy mindenki lássa, milyen fájdalmat okoztak neki a kórházban, mert nem figyeltek rájuk

Szívszorító képet osztott meg magáról egy anyuka, amin kórházi ágyban ülve, teljesen összetörve tartja élettelen, koraszülött kisbabáját. A nő azt mondja, tudta, érezte, hogy valami nincs rendben a terhességével, de nem foglalkoztak vele, félrekezelték, azt mondták, a szülése kicsi kockázattal fog járni, nem veszélyeztetett.

A nőnek öt gyereke született korábban, abból ketten koraszülöttek voltak, már csak emiatt is komolyan vehették volna az anyuka aggodalmait. A szülése ebben az esetben már a 36. hétben megindult.

 

Korábban háromszor is mondta a védőnőknek, hogy nem érzi, hogy mozognak a gyereke, és hogy rettenetesen fél. A védőnők még akkor is azt hajtogatták, hogy minden rendben van.

Amikor aztán a gyerek, Bea megszületett, Stephanie a karjába vette, és csak zokogott.

 

– Szeretném, ha az egészségügyi miniszterünk, is meglátná ezt a képet. Üzentünk neki is, de semmi választ nem kaptunk. Minden alkalommal, amikor ránézek erre képre, újra átérzem, mennyi fájdalmat kellett átélnem abban a pillanatban – mondta az Independentnek.

 

– Azt akarom, hogy a kórház dolgozói és az egészségügyi szolgálat dolgozói lássák, mennyire megtörtek és tönkretettek minket – mondja a dühös anyuka. – Rengeteg családnak kell hasonló szörnyűségeken keresztül mennie, és a dolgok alig változnak.

 

 

A tragikus eset még 2018 májusában történt egy angliai kórházban. Az anyuka azóta nem tud szabadulni a bűntudattól sem, hogy sokkal keményebbnek, rámenősebbnek kellett volna lennie az ápolókkal és az orvosokkal, hogy meghallgassák végre az aggodalmait.

 

– Nagyon nehéz visszaemlékeznem ezekre a percekre. Úgy érzem, cserben hagytam a gyerekemet.

– Azóta nem bízik a kórházakban sem. – Soha senkinek nem lenne szabad megtapasztalnia, milyen az egészségügyi dolgozók hibája miatt elveszteni egy gyereket – magyarázta Broadley.

 

 

A nő egy egészségügyi alapítványhoz fordult, akik vizsgálatot kezdeményeztek az ügyében, ami azóta is tart.

 

 

(via Mirror, Independent)

 

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top