Connect with us

Pénzügy

Elképesztő vádak! Milliókat csalhatott ki az emberektől Gáspár Laci testvére

Elképesztő vádak! Milliókat csalhatott ki az emberektől Gáspár Laci testvére

Úgy tűnik, a börtönben töltött idő nem térítette jó útra Gáspár Laci testvérét, Istvánt. A férfi már többször összetűzésbe keveredett a törvénnyel, s bár fivére is szeretett volna segíteni rajta, hiábavaló volt minden próbálkozása.

 

Luxuskarórák és több millió forint… – ezekkel hozták összefüggésbe Gáspár Laci testvérét, aki állítólag sokaknak okozott álmatlan éjszakát azzal, hogy hamisítványokat adott át az eredetiekért cserében. Mindezt persze úgy, hogy a valódi eladóknak fogalmuk se legyen az átverésről. Ezek már magukban erős vádak, azonban a helyzetet fokozza, hogy az énekes fivére összetűzésbe került már a törvénnyel, melynek komoly következménye lett…

Fotó: Végh István
Ha igazak a pletykák, Gáspár Laci öccse milliókkal verhetett át embereket

Az énekes legkisebb öccse még 2009-ben került rács mögé, miután a nyílt utcán támadott meg és rabolt ki egy idős asszonyt. Bár Laci gyerekkora óta próbálja jó útra terelni testvérét, úgy tűnik, eredménytelenül. A férfi ugyanis most is kétes ügybe keveredett…

A család többször próbált már beszélni vele, de egyszerűen nem hallgat senkire. Úgy gondolom, hogy még gyerekkorában tévedt rossz útra. Sajnos elég hamar kisegítő iskolába került, ahol nem igazán foglalkoztak vele, pedig már akkor is viselkedési zavarokkal küzdött. Én és a testvéreim próbáltunk neki jó példát mutatni, iskolába jártunk, és a mai napig tisztességesen dolgozunk. Ő marad a család fekete báránya mondta el annak idején Laci, aki feltehetően nem is tartja már a kapcsolatot fivérével, aki időközben kiszabadult a börtönből. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a törvénnyel azóta sem sikerült megbarátkoznia. Legalábbis ezt állítják egy Facebook csoportban, melyből a posztok a Redditen landoltak.

@gasparlaci öccse, Gáspár István, állítólag milliós karórákat csalt ki emberektől (lapozós)
by u/Old-Consideration235 in talk_hunfluencers

Súlyos vádak

Ha lehet hinni a leírtaknak, az átvert áldozat több mint 1 millió forintot bukott az órabizniszén, ugyanis egy hamis ketyegőt vett át, állítólag Laci öccsétől. Ráadásul nem ő volt az egyetlen, aki belefutott ebbe az átverésbe, állítása szerint többeket sikerült lehúznia a férfinek. 

 

Egy igazi sztár b*szott át

 

– kezdi posztjában lényegre törően az áldozat, akit a szóban forgó fiatalember úgy vágott át, hogy észre sem vette. Csak napokkal később jött rá, mi is történt valójában.

 – Áprilisban volt egy átveréses ügyem, mikor egy 1,2 millió forint értékű Omega karórába egy addig számomra ismeretlen figurától beszámoltam egy Breitling márkájú karórát 1 millió forint értékben, amiről a találkozó után elég hamar kiderült, hogy egy viszonylag jó minőségű hamisítvány. (…) Jó volt a szöveg, a beetetés és az időzítés, na meg a helyszín. Sajnos nem én voltam az egyedüli, akit átvert, előttem is és utánam is behintáztatott pár embert, több millió forint értékben. Kis nyomozás után azonban elég hamar meglett, hogy ki volt a csaló. Az igazi, becsületes neve G. István, sztárénekesünk legkisebbik öccse fogalmazott a poszt írója, aki a jelek szerint beletörődött a hibájába, ugyanis nem tett feljelentést az ügyben. Inkább elkönyvelte drága tanulópénznek az esetet.

 

Teljes mértékben elengedtem az egészet, és sajnos az órámat is. Elkönyveltem egy drága tanulópénznek. 

 

– olvasható a bejegyzésben, ami a Redditen óriási felháborodást okozott, s akadtak jelentkezők is, akik szintén áldozatként tüntették fel magukat.

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/06/elkepeszto-vadak-milliokat-csalhatott-ki-az-emberektol-gaspar-laci-testvere

Continue Reading

Ajanlo

To Top