Connect with us

Balesetek

Felakasztotta magát egy fiú, miután megtudta az igazságot az édesanyjáról

Felakasztotta magát egy fiú, miután megtudta az igazságot az édesanyjáról

Szívszorító és egyben nagyon aggasztó történetről érkeztek hírek Angliából. Öngyilkos lett egy 20 éves tehetséges focista, miután közölték vele, hogy az elhunyt édesanyjával mi történt a hullaházban. A nő ugyanis David Fuller, a “hullaházi szörnyeteg” áldozatává vált az intézetben. Az egyébként is mentális problémákkal küzdő 20 éves Jay Carr nem tudta feldolgozni ezt a traumát és felakasztotta magát az erdőben.

Jay focicsapata, az Aylesford Football Club megerősítette a The Sun értesüléseit, miszerint a 20 éves fiatalember véget vetett az életének néhány hónappal azután, hogy megtudta, David Fuller bemocskolta az édesanyja holttestét. A focista tavaly szeptember 19-én tűnt el, és miközben keresték, egy nappal később rátaláltak a felakasztott holttestére a Holly Hill Wood-i erdőben.

David Fullert, a “hullaházi szörnyeteg” jelenleg kétszeres életfogytiglani börtönbüntetését tölti egy 1987-es kettősgyilkosságért. 2020-as elfogásánál derült ki róla, hogy több mint 100 női holttestet becstelenített meg, miközben a hullaházakban és kórházakban dolgozott villanyszerelőként.

Az igazságot tavaly az édesapja elárulta Jaynek, mert úgy érezte, hogy jogában áll tudnia róla. Végül azonban a mentálisan gyenge fiatal nem tudta megemészteni ezt az információt.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Continue Reading

Ajanlo

To Top