Connect with us

Sztársztorik

Puzsér Róbert egyetlen mondattal alázta meg a Kárpátok Madonnáját, Tóth Gabit – olyan videó került elő, amire nincsennek szavak! (VIDEÓ A CIKKBEN!)

Darabjaira szedték a kommentelők Tóth Gabit.

Tóth Gabi egy rendkívül tehetséges énekesnő, de közben az ország egyik legmegosztóbb híressége is, aki körül rengeteg a botrány. Ez leginkább azért van, mert pár éve látványosan stílust váltott, és sokaknak nem tetszett, hogy „hirtelen” vallásosnak mutatta magát a külvilág felé is, illetve előtérbe helyezte a magyaros motívumokat. Rengetegen nekimentek a sztárok közül is, többek között Puzsér Róbert is rendszeresen köszörüli rajta a nyelvét.

Nemrég kikerült az internetre egy részlet Tóth Gabi egyik fellépéséről, ami sokak szerint rettenetesen kellemetlen, főleg úgy, hogy ő lett az év női előadója a Petőfi Zenei Díjátadón. Természetesen Puzsér Róberthez is eljutott a felvétel, aki a saját YouTube csatornáján is megosztotta a videót, ráadásul ezzel a gúnytól izzó szöveggel, ami egyértelműen egy jól irányzott beszólás lehetett a részéről:

„Éljen soká Tóth Gabi művésznő, a nemzet gyémánttorkú czukormadara, a Petőfi Zenei Tanács díjazottja!”

Valószínűleg a félelmet nem ismerő kritikus is pontosan tudta, hogy az igazi „műsor” majd csak a kommentszekcióban lesz, hiszen az emberek pillanatok alatt darabjaira szedték az énekesnőt, kőkemény hozzászólásokkal oltották le őt, illetve a felvételen látható előadását, amivel Beyoncé gigaslágerét próbálta elhozni a hazai közönség számára – íme pár megnyilvánulás a sok közül, amik mind Krausz Gábor szerelmét ekézték:

„A műsorszám a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz!”

„Szégyen ez a nő. Ahogy ripacskodik az egész nagyon kellemetlen.”

„Szegényt álmából ébresztették, kiugrott gyorsan, és vonyított, mint egy elmebeteg.. hihetetlen!”

„Szerintem nincs éppeszű ember a földön aki ezt a produkciót értelmezni tudná.”

„Kevés ijesztőbb dolog van a reggeli kávé mellé!”

„Ez igazán megérdemi a pusztító alpáriság minősítést…”

„Ez a nő katasztrófa…”

Ezek az erősen negatív vélemények eléggé kontrasztban vannak a felvételen hallható sikítozásokkal, ugyanis azok alapján a közönség nagyon élvezte Tóth Gabi előadását – ez is csak azt bizonyítja, hogy a híresség valóban egy elég megosztó személyiségnek számít Magyarországon.

Itt lehet meghallgatni Tóth Gabi előadását, ami sokakat kiakasztott a kommentek alapján:

Itt pedig a Beyoncé-féle, 2011-ben kiadott változat hallható, hogy össze tudjuk hasonlítani, melyik tetszik jobban:

Borítóké
Continue Reading

Ajanlo

To Top