Connect with us

Sztársztorik

MOST ÉRKEZETT: Azonnal műteni kellet Majoros Hajnalkát – sokan aggódnak érte, nagy az ijedtség

Kilyukadt Majoros Hajnalka mellimplantátuma, azonnal műteni kellett

Kilyukadt Majoros Hajnalka mellimplantátuma, azonnal műteni kellett

Meglehetősen megrázó élményben volt része Majoros Hajnalkának: kemény műtéten kellett átesnie.

Hajni néhány nappal ezelőtt már megosztott egy sejtelmes Instagram-sztorit, amelyben csupán azt árulta el, hogy kés alá kellett feküdnie. Már abból a posztból is kiderült, hogy szeretné felhívni a figyelmet arra, mennyire fontosak a szűrővizsgálatok.

Tegnap ilyenkor már úton voltunk az én csodabarátnőmmel, aki bekísért engem egy klinikára. Túl vagyok egy műtéten, amiről majd később írok nektek. A célom, hogy a szűrővizsgálatokat igenis komolyan kell venni, nem szabad halogatni, elodázni

– írta.

Most kiderült, miért is kellett műtőasztalra feküdnie. Egy hosszadalmas Instagram-posztban fejtette ki, hogy egy barátnője unszolására ment el a szűrővizsgálatra, ahol kiderült, komoly beavatkozásra van szükség, ugyanis a mellimplantátuma kilyukadt, és a benne lévő folyadék már a nyirokcsomókat is elérte.

A posztban hangsúlyozta, nem panaszkodni szeretne, mint inkább felhívni az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy rendszeresen járjanak szűrővizsgálatokra.

„Azt mondják, az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján sem. Amennyiben az a ‘más’ jelen esetben a legjobb barátnőm, az ő kárára sokkal érzékenyebben reagálok, mint egy számomra semleges személy esetében. Szóval az ő idilli családi életébe nemhogy belopózott, de ajtóstól robbantotta bele magát az a betegség, ami a modernkori orvostudomány egyik legnagyobb kihívása. Az, hogy ő ezt az állapotot milyen hősiesen kezelte és kezeli azóta is, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, már egy másik történet. Ő közben is velem foglalkozott. Azt mondta, ‘Manyim, légy okos, nézd hogy jártam, most azonnal jelentkezz be szűrésre!’ Megfogadtam, bejelentkeztem. Megvizsgáltak,🩻 az eredmény ledöbbentett. Nem, nem az a diagnózis, amit nála megállapítottak, de sajnos, nálam is komoly rendellenesség derült ki. Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek. Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt, és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódok.

De ami a legfontosabb, az a szűrővizsgálat halaszthatatlansága. Ha a barátnőm nem küld el, nem derül ki, hogy probléma van. És ez a probléma eltörpül amellett, amivel ő küzd. Elkísértem az érintettek számára csak ‘kékgolyó’-nak hívott intézménybe… megdöbbentően sok ember fordul itt meg nap mint nap, köztük rengeteg a fiatal.

Nyilván nem az ördögöt akarom a falra festeni, de az biztos, hogy egy életünk van, ami nagyon törékeny. Légy Te is okos, ahogy szerencsére én is az voltam, NE halogasd a szűrővizsgálatot” – írta a posztban.

Continue Reading

Ajanlo

To Top