Connect with us

Sztársztorik

Itt az újabb sztárbalhé: Lakatos Márk most Szikora Róbertbe állt bele, de úgy… kitört a botrány (videó)

Itt az újabb sztárbalhé: Lakatos Márk most Szikora Róbertbe állt bele, de úgy… kitört a botrány (videó)

Alaposan kiosztotta Szikorát Lakatos Márk.

Lakatos Márk újabb TikTok videójában most Szikora Róbertről fejtette ki a véleményét. Pontosabban az R-Go frontemberének azon kijelentését kritizálta, miszerint a “szellemi fertőzést” hozó Alice Cooper budapesti nagykoncertjét be kéne tiltani.

Lakatos Márk megüzente

A Hollywood Vampires zenekar július 18-án ad először koncertet hazánkban, aminek a rocklegenda Alice Cooper mellett a világhírű színész, Jonny Depp, és Joe Perry, illetve Tommy Henriksen a tagjai. A Ripostnak Szikora Róbert úgy nyilatkozott, egyáltalán nem nézi jó szemmel a zenekart: szerinte az szellemi fertőzést hoz Budapestre, és rossz hatással van a fiatalokna. Ha rajta múlna, akkor a Hollywood Vampires nem léphetne fel Magyarországon – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Lakatos Márk pedig rögtön egy videóban reagált Szikora mondandójára:

„A 70 éves Szikora Robi bácsit annyira megszállta a szentlélek, hogy azt mondja, a 75 éves Alice Cooper bácsi Hollywoodból a Sátánt képviseli, és ezért azonnal be kellene tiltani a koncertjét, és egy cenzúrának kellene ellenőriznie a dalszövegeket – egyébként nemcsak ott, hanem itthon is. Ezt mondjuk Demeter Szilárdék el is kezdték.

Mert szegény kamaszokat megfertőzi ez az ocsmány ördögi hókuszpókusz, amivel Alice Cooper bácsi támad 75 évesen. Jaj, drága Szikora Robi bácsi csikidám, szerintem énekelj még egyet a Marics Petikéékkel, és legyen a nyakkendődön egy bomba nő!”

Majd bevitte a mélyütést, ez a kérdés látható a videóra írva:

„Szerinted már a hamut is mamunak mondja szegény Robi bá?”

@lakatosmarkstyle Robi bácsi Kossuth-díjas már? Ideje lenne… #evil #angel #nincsbiras #csilagszóró #kultura #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #magyartiktok #fy #foryou #popzene #szikoraróbert ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/szikora-robert-lakatos-mark-botrany/l31l1e6?fbclid=IwAR10AXzBrG9pmSj4M1LFWd_qjfw5VKb7baYUEW1TQAjiEU4brKhrGScHMRk

Continue Reading

Ajanlo

To Top