Connect with us

Sztársztorik

Ilyen most Berki Mazsi és Hódi Pamela kapcsolata

Ilyen most Berki Mazsi és Hódi Pamela kapcsolata

A kapcsolatuk nem indult túl fényesen, de úgy tűnik, sikerült békét kötniük egymással.

Hódi Pamela és Berki Mazsi kapcsolata korántsem indult túl jól, a két nő éveken keresztül háborúzott egymással. Ez azért történt, mert a sztáranyuka annak idején többször is jelezte Mazsi felé, nem engedélyezi, hogy a közösségi oldalaira fotókat töltsön fel kislányáról, ám ez a másik felet nem érdekelte. Egy idő után ez Pamela az interneten keresztül üzent Berki Krisztiánnak és feleségének, ám ők továbbra is figyelmen kívül hagyták a kérését. A közös gyermekük születése után javulni látszott a helyzet.

Berki Krisztián tavaly május 6-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt, a gyász pedig közelebb hozta egymáshoz a két édesanyát. Pamela fontosnak tartotta, hogy a kislánya ne szakadjon el a családtól sem az édesapja oldaláról: a nagymamájával és Mazsival is tarthatja a kapcsolatot.

„Amíg a szabályaimat betartják, mindenki találkozhat a lányommal, az ő érdekeit szem előtt tartva. Júliával ki tudtunk alakítani egy megfelelő kapcsolatot. Tudnak találkozni, legutóbb én vittem le hozzá Natit Tatabányára. Megkértem azonban, hogy amit az unokája bizalmasan mond neki, azt ne mondja el senkinek. Nem fogom gátolni Natit, hogy találkozzon a rokonaival, amíg szívesen megy. Ez Emmára is érvényes, de a szabályok betartásában Mazsinak is partnernek kell lennie. Egyelőre jól haladunk” – mondta korábban a hot! magazinnak Pamela, akinek kislányát nemrég Ausztriában látták Mazsival és testvérével, Emmával. Úgy tűnik tehát, hogy a két anyuka között továbbra is jó a viszony.

( )

Ezeket olvastad már?

Kövesd a Blikk Rúzs cikkeit a is!

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/berki-mazsi-hodi-pamela-kapcsolata/58pqm0m?fbclid=IwAR088YfIIOHEtrR_CQaDDUtHFJ5iksWDwHBzpdaaIZt5HcLFEgSSBQDhMSk

Continue Reading

Ajanlo

To Top