Connect with us

Egyéb

Micsoda meglepetés! Így váltották valóra egy kisfiú álmát az érdi rendőrök: hatalmas öröm érte a szülinapos Olivért – fotók

Micsoda meglepetés! Így váltották valóra egy kisfiú álmát az érdi rendőrök: hatalmas öröm érte a szülinapos Olivért – fotók


A zsaruk igazán kitettek magukért, játszótéri partihoz csatlakoztak az érdi rendőrök, egy kisfiú álmát váltották így valóra.

Az anyuka fordult a rendőrökhöz
Az édesanya fordult kérésével az egyenruhásokhoz: fia álma, hogy rendőr legyen, meglepnék-e szülinapján? A válasz nem váratott magára, kapásból igent mondtak az érdiek.

A gyerekek kocsiba is bepattantak

Begördült a rendőrautó
A Bodzafa téri játszótér 2023. június 10-én gyerekzsivajtól volt hangos – ebben nem volt semmi szokatlan. A rendőrautó begördülésekor többen felkapták a fejüket, mi történhetett, mi okból hívták az egyenruhásokat?

Nagy volt az öröm

Micsoda buli

Igazoltatás helyett köszöntés
Olivér lepődött meg legjobban, amikor a két érdi rendőr célirányosan elindult felé, ám igazoltatás helyett köszöntés következett.

Közös játék

Ajándékot is vittek
A parti kiskorú meghívottjai – rosszfiúkat játszva – a földre fektették magukat, kezüket hátra kulcsolták és megadással várták a rendőri intézkedést, ami abban nyilvánult meg, hogy az apróságok megtölthették a rendőrautót. Az érdiek nem mentek üres kézzel, akadt egy kis ajándék is az ünnepelt részére. „Olivér! Reméljük, néhány év múlva köztünk ünnepelsz kollégaként!” – írták közleményükben a rendőrök.

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu Forrás

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top