Istenes Bencét jó régen nem láttuk már a képernyőn. Legutóbb a Tehetség első látásra című műsor vezetőjeként szerepelt az RTL-en, de ez a produkció elég csúfosan elbukott, így nem biztos, hogy lesz még folytatása. Emellett persze szorgosan csinálta saját podcast műsorát, az IstenEst-et, december 31-e óta viszont teljesen eltűnt, és a közösségi oldalára sem posztolt semmit.

„Köszi, hogy velünk voltatok, és néztetek minket a 4. évadban is! Boldog új évet mindenkinek!!! Most kicsit pihenünk, aztán jövünk újra, hogy kirángassunk Titeket a hétköznapokból”

– írta még az IstenEst legutóbbi adásához Bence, aki azt ígérte, hogy a jövőben már heti rendszerességgel fog jelentkezni új videókkal. Erre azonban azóta is várnak a rajongók.

A műsorvezető most egy 24 órás Insta Story-ba töltött fel egy képet, ami Prágában készült, mégpedig egy étteremben. Azonban ezen a fotón van egy nagyon furcsa dolog: egyedül van rajta. Pontosabban ő sem látszik a képen, de az szemmel látható, hogy magányosan evett a prágai étteremben. Istenes Bence tehát elhagyta az országot, és magára hagyta Csobot Adélt, de egyelőre nem tudni, hogy az utazása mi célból történik, és miért nem vitte magával a családját.