Connect with us

Sztársztorik

Csodálatos, amit Falusi Mariann elmesélt Lang Györgyi búcsúztatóján

Csodálatos, amit Falusi Mariann elmesélt Lang Györgyi búcsúztatóján

Zokogott, amikor meghallotta, mit csinálnak az emberek.

A Fővárosi Állatkertben búcsúztak Lang Györgyitől a rajongók, a mindazok, akik tisztelték munkásságáért, emberségéért. A legnehezebb talán Falusi Mariannak volt a búcsú, mégis meg tudott szólalni az eseményen. Csodálatos volt, amit elmondott.

„39 és fél különleges év volt, amit Györgyivel együtt töltöttünk, és azért ez elég hosszú és – én azt hiszem – hihetetlenül tartalmas volt. Egy aktuális dolog: tegnap voltam Ózdon egy beszélgetésen, egyet-kettőt énekeltem közben, és mondta az a 300-350 ember, hogy énekeljek Pa-dö-dőt is. Mondtam, hogy gyerekek, ma lesz a búcsúztató, így nem fogok és nem is szeretnék, mert Györgyi nélkül nem ugyanaz… – kezdett bele Mariann, elmesélte, hogy az egyik hölgy kért egy dalt, majd elindult az alapja, de nem bírt énekelni. – Végigbőgtem az egészet, egy szót nem énekeltem, de 350 ember üvöltve énekelte végig tapsolva… Azt hiszem, az ózdiak ezt küldték ma Györgyinek”

Ez is érdekelhet:

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/lang-gyorgyi-bucsu-falusi-mariann/j69slzp?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top