Connect with us

Egyéb

Mindenki a Balatont szidja, hogy milyen drága. Hát mi tegnap voltunk lent és mindössze ENNYIÉRT ettünk, ittunk. Mit kell ijesztgetni a jó népet?

Mindenki a Balatont szidja, hogy milyen drága. Hát mi tegnap voltunk lent és mindössze ENNYIÉRT ettünk, ittunk. Mit kell ijesztgetni a jó népet?

Újabban minden második írás arról szól, hogy a Balatonon mennyire elszálltak az árak. Mi rendszeresen járunk a Balcsira, tegnap is gondoltunk egyet és lementünk. 

Az írásom azoknak szól, akik a Balatont szidják, hogy milyen drága.

[

]

Nos, mi négyen vagyunk. Lángosoztunk. Sima lángost ettünk és három sajtos-tejfölöst Balatonmáriafürdőn. 900 volt a sima, 1500 a sajtos-tejfölös. Lehet számolgatni: 5400 forintba került a lángosozásunk. Innivalót boltban vettünk, a lángososnál egy kancsó sima vizet kértünk, ingyen kaptuk. 

Fagyiztunk is, 400 forint/gombóc áron. Szerintem teljesen reális, ma már bármelyik fagyozóban ennyi a gombóc ára, nem csak a Balatonon. Nem a Balaton a drága, el kell fogadni, hogy az árak emelkedtek és nem azokat kell elüldözni az ijesztgetésekkel, akik egyébként mennének, mert jó reggelt… a vendéglátások, a szálloda tulajdonosok is emberek, akik embereket dolgoztatnak, munkát adnak. Ez egy körforgás, aminek mindenki a részese.

Én azt tanácsolom, tudatosan költekezzen mindenki. Lehet olcsóbban, drágábban enni-inni, ahogy nyaralni is, de ne ijesztgessük már a jó népet, hogy a Balatonon 3000-ért lehet csak lángost kapni, meg 600-ért fagyit.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/mindenki-a-balatont-szidja-hogy-milyen?fbclid=IwAR2h6vaGDwJRUaZcIOYH3TNfAeGFT5RKjeDPB8VcMxOoKQVWvwoQvxTuFtc_aem_th_AW4Zhc8P0QFHekWDl36yZeoez9meBD5abY4EbwHR_LZadHOzAfHC89LRV6HfJcpYlLU

Continue Reading

Ajanlo

To Top