Connect with us

Sztársztorik

Nagyon nehéz ez: Berki Mazsi szívszorító szavakkal árulta el kislányáról, a kis Emma Katerináról (videó)

Nagyon nehéz ez: Berki Mazsi szívszorító szavakkal árulta el kislányáról, a kis Emma Katerináról (videó)

Könnybe lábad a szem…

Berki Mazsi nemrég kezdett új életet Székesfehérváron, távol a fővárostól. Azt is , az RTL Reggeli című műsorában vallott erről kendőzetlen őszinteséggel. Később a Fókuszban arról is mesélt a büszke édesanyja, hogy egyáltalán nincs könnyű dolguk.

Berki Mazsinál betelt a pohár, de nem támadott vissza; inkább őszinte volt. Fotó: Ringier/ Oláh Csaba

Berki Mazsi Fotó: Ringier/ Oláh Csaba

Berki Mazsinak ez a legnehezebb

A műsorban beszélt néhai férjéről, Berki Krisztiánról és arról az űrről, amit a távozásával hagyott hátra. Közös gyermekük, a kis Emma Katerina baba mellett most egyedül kell helyt állnia Mazsinak.

„A legnehezebb tényező itt az, hogy van egy kislányunk, aki édesapa nélkül nő föl. Láttam, hogy Krisztián hogy bánt Natival, és mennyire jó apukája volt, és megmondom őszintén, azért ezek az apa-lánya pillanatok hiányoznak az életünkből. Nagyon-nagyon szerette Emmát, és ezt mindenkinek hangsúlyozta. Imádta őt”

– fogalmazott a Fókusz kamerái előtt az anyuka. Mikor pedig a párkapcsolatáról kérdezték, akkor elmondta, hogy nem véletlenül tartja fontosnak, hogy most érzelmeit ne a nyilvánosság előtt élje meg. Viszont olyan szoros lett köztük a kapcsolat, mintha máris egy család lennének:

„Mondhatom azt talán, hogy újra egy kis családban vagyunk. Szeretném, hogy legyen a kislányomnak egy családja.”

Ezeket olvastad már?

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/berki-krisztian-berki-mazsi-kislanya-legnehezebb/1h6rh1x?fbclid=IwAR2XRMJtx36nNrqhRewn4R4DOsglyfAcimDP1_R5msen5Z393aSrmqlS52E

Continue Reading

Ajanlo

To Top